14 hónaposnak milyen kisszéket, asztalt érdemes venni? Egyáltalán érdemes már?
Sziasztok!
Egyelőre etetőszékben eszik, már amikor nem rohangál kaja közben :)
Viszont gondoltam jó lenne egy saját kisszék, ahová egyedül is letudna ülni, vagy legalább próbálkozna vele és akár asztalkánál is tudna valamivel játszani.
Szokta úgy hogy a szőnyegen áll és valamit felrak a kanapéra és akkor úgy játszik, szóval jó lenne az asztal.
Asztalok vannak az IKEÁban, tetszenek, de a székek szerintem nagyoknak vannak. Karfás volna jó, jobban tudna kapaszkodni benne felüléskor.
Láttam, hogy van asztalka és székké szedhető etetőszék, ez megoldaná a problémát talán, de van már etetőszékünk.... most vegyek mégegyet?!?!?! a másik, hogy nem tudom mennyire pici az asztalka és a szék, szóval lehet nemsokára le kéne nagyobbra cserélni, akkor meg úgyis kell másik. Vagy jó lenne pár hónapig még?
Ti hogy oldottátok meg, hol vettetek széket?
Én is az Ikeásat szerettem volna megvenni először, nézegettem a neten. Aztán megnéztük, és hiába nagyobb növésű a lányom, mint a kortársai és már 15 hónapos volt, nem ért le a lába a székről, úgyhogy ha felmászott rá, akkor tudott ülni, egyébként csak úgy ráhuppanni nem tudott. És karfája sincsen, úgyhogy nem is mertem volna egyedül hagyni rajta, nehogy elbabmuljon és leessen.
Mi éppen etetőszéket is akartunk cserélni, mert dönthető hatalmas multifunkciós etetőszékünk volt, ami már csak a helyet foglalta, úgyhogy végülis vettünk egy székké és asztallá alakítható fa etetőszéket, és mivel etetőszékként egyáltalán nem volt hajlandó használni, csak asztalként és székként használjuk úgy, hogy ő annál is eszik (kis segítséggel) Úgyhogy így belegondolva, ha csak asztal és szék kellett volna is ez a legjobb megoldás, mert masszív, karfája is van a széknek, a magassága is tökéletes, az asztalnak és a széknek is, rajzolgatni is ezt használjuk, és nem volt drágább, mint az asztal-szék, amit kinéztünk neki egyébként!
És egyébként így neten keresztül nekem egyáltalán nem tetszett, de élőben már igen, előtte én hallani sem akartam róla, de mostmár imádom! :)
Egyébként a mamánál könnyű műanyag széke van, de az is magas neki még, abba is fel kell másznia, de mivel nagyon könnyű, ezért hamar borul, párszor megállt már bennem az ütő, és éppen csak hogy sikerült elkapni, hogy ne zakózzon vele egy hatalmasat!
kedves utolsó,
ezért nem szeretnék karfa nélkülit egyelőre, mert félek leborulna róla, ott meg nem lehetek állandóan.
végülis nem jön ki drágán ez a kétfunkciós etetőszék amit szét lehet szedni és asztal szék lesz, legfeljebb fél év múlva lecseréljük ikeás asztalkává és székké. Tetszik a mammut ikeás szék, meg az asztal is, de a székre nem tudna egyedül ráülni és ha ráültetném nem hagyhatnám rajta.
Meddig tudtátok használni azt a kétfunkciósat?
Az én kisfiam is nagyobb növésű, mint az átlag, de még nagy volna az ikeás mamut szék.
A kerti széket is néztem, jó lenne a felépítése, csak gyengécske egy kicsit.
Olyan sokáig jó lenne??? Akkor megérné megvenni.
Én azt hittem olyan 1,5-2 évesig jó csak ez a szétszedhető asztalos szék. Így akkor megérné még megvenni.
Kár, hogy nem ilyen etetőszéket vettünk annó, mikor megvettük amink van, bár olcsó volt, ismerőstől vettük használtan, meg tágasabb is, de így utólag talán az a szétszedhető praktikusabb lett volna.
Akkor az ikeás székek asztalok mennyi idős kortól vannak???? Kár, hogy kisebbeknek nincs náluk választék....
Nem tűnnek nagynak amúgy, de azért szerintem 1,5 évesnek még nem való, vagyis nem biztonságos a szék. én nem érzem annak.
Holnap elvileg megyünk olyan helyre ahol van ilyen szék és asztal ami szétszedhető, megnézem :) kipróbáljuk hátha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!