Elcsúszott a napunk, mit tegyek?
Figyelt kérdés
1 évesem eddigi napirendje rendben volt. Este 19kor fürcsi, 20-kor alvás. Nem tudom hogyan, 1-2 balul elsült nap után gyorsan beállt az esti 22-23 órai fekvésre. Elcsúszott minden :( Reggel alszik 9-ig. Délelőtti alvása 11-kor van és a 'déli' délután 16-17-kor :( a reggeli felkeléssel mégcsak kiegyeznék, de az éjjeli fekvéstől (amit iszonyat hiszti előz meg) már nem bírok. Kipróbáltam, és kihagytuk a második alvást!!!! el is aludt 19kor, de 23-kor felkelt és 02-ig eljátszotta, hogy délután van. Van ötletetek? S.O.S. Most kezdte a déli alvását és háromnegyed 5 van :(2014. aug. 16. 16:40
1/7 anonim válasza:
Nalunk is ez volt, es ugy oldottam meg, hogy 5.30-kor felkeltettem, igy delben aludt. Masnapra visszaallt a rend. :)
2/7 A kérdező kommentje:
Ez ilyen egyszerű lenne? Aznap gondolom azért teljesen hiszti volt az álmosságtól...
2014. aug. 16. 17:04
3/7 anonim válasza:
Reggel fel kell kelteni normál időben, és visszaáll.
4/7 anonim válasza:
Talán sok már Neki a 2 nappali alvás. Próbáld afelé terelgetni, hogy délelőtt később aludjon el, esetleg ebéd után olyan dél felé, így fáradtabb lesz, hátha tovább alszik, és este pedig kidől 8 körül. A kisfiam 1 évesen már egy ideje csak egyszer aludt, átállt arra, hogy a délelőtti játszóterezés után délben ebédelt, aztán aludt olyan 3 Orát egyben. Este 8-9 között alvás volt.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Sokáig 3X aludt, amikor más volt, hogy csak 1X :) Lánykám álomszuszék...örülök, hogy áttért a két alvásra.
2014. aug. 16. 21:56
6/7 anonim válasza:
en is rajottem, hogy a napot visszaallitani csak ugy lehet ha reggel felkelted. Mondjuk en fokozatosan csinaltam, minden nap fel oraval hamarabb, igaz igy tovabb tartott, de nem volt siras. Aztan lehet a drasztikus modszer jobb lett volna
7/7 A kérdező kommentje:
Kösziiiiiiiiiiiii, ma már este 20-kor aludt :D :D :D
2014. aug. 17. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!