Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ti mit csinálnátok?

Ti mit csinálnátok?

Figyelt kérdés
6 hónaposom eddig minta baba volt alvás ügyileg, kb. egy hete "elromlott". Fürdéd után, egy óra múlva már csukódik le a szeme, beteszem a kiságyba, és üvölt. Eddig szépén elaludt magától. Nincs melege, nem éhes, nem szomjas, tiszta a pelus. Napközben egy kisangyal, mosolyog, vidám. Próbáltam már énekelni, melléfeküdni, felvettm vígasztaltam stb. Semmi nem jó, csak sír. Persze nem akarom hagyni, de ha kihozom, akkor sincs el, se kézben, sehogy. Mit tehetnék?
2014. júl. 25. 21:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy álmos? Nem túl korán fekteted?
2014. júl. 25. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Én úgy látom álmos, csokódik le a szeme, dörgöli, nem is mozog, hanem engem néz. Ilyenkir szoktam letenni. Eddig működött. Lehet vagy túl korán, vagy kásőn teszem át a kiságyba?
2014. júl. 25. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
47%
én babám is ilyenné változott, de nálunk segít, hogy hasra kell letenni, lehet kicsit elsírdogál 1 percet, de elalszik, de valóban, csukódik a szeme és ha hátonfekve teszem le, elkezd kalimpálni és sír
2014. júl. 26. 02:53
 4/4 anonim ***** válasza:
47%
Megpróbálnám én is a hason altatást nekünk is volt ilyen gond
2014. júl. 26. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!