Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Hogyan szoktassam le errol?

Hogyan szoktassam le errol?

Figyelt kérdés
20 honaposom mindig is rossz alvo volt. Tavaly nyaron csak babakocsiba tologatva, 40 fokon aludt el. Aztan rajottem, hogy nem tud ellazulni az alvashoz. Egyszer-ketszer elaludt apaval tv-zes kozben. Aztan oda jutottunk hogy tableten nezunk meset, es e kozben alszik el. Probaltam azt, hogy en meselek neki, de nincs ideje (vagy idege) vegighallgatni. Hogyan tudnam errol leszoktatni?

2014. júl. 23. 07:15
 1/1 anonim ***** válasza:
34%
Van esti rutinotok, mindig 7:00 vacsi, 7:30 pancsi, 8:00-8:30 játék , 8:30-9:00 halk zene simogatás majd utána könyörtelenül alvás van. Vagy valami hasonló nyugodt békés esti menetrend? Viszonylag jól alvó gyerekeim vannak, de nálunk mindig ez volt, hogy letettem aludni akkor kész vége ott marad, éjszaka van majd reggel találkozunk. Volt egy időszak mikor letettem, és még 2 puszi, 3 simogatás kellett, majd 4 puszi 5 simítás stb. Aztán mikor 10 puszi, 20 simi, még egy utolsó mese na akkor mondtam, hogy nem 2 puszi, 2 simi viszlát. Elég hamar megértették. Szerintem ez olyan dolog, hogy addig húzza a gyerek amíg te engeded.
2014. júl. 23. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!