Hogyan szoktassam le errol?
Sziasztok!
Van egy 4 honapos kan tacsko kolyokkutya es van egy problema vele.Mindig a konyhaba pisil,de kakilni mar ki megy.Hiaba szidjuk ossze,nem segit semmit.Es nem mindig ugyanarra a helyre.
Hogyan tudnal leszoktatni errol az idegesito szokasarol?
Kerlek segitsetek!
Elore is koszonom!
Szia!
Vigyázz, ne szidjátok erősen, és ne alkalmazzatok testi fenyítést.
Tanítsátok meg szobatisztaságra, vagy amikor pisilni akar, rögtön vigyétek ki.
Hat az nehez eszrevenni mikor keszul pisilni,mivel ugy nez ki mintha leulne,de kozben pisil(meg nem emeli a labat).
Amit nem emlitettem,hogy a nagyszuleime a kutya,de nem szoktak bantani,csak osszeszidjak.
sok helyen olvastam, hogy tényleg kímélni kell az ilyesmitől. (verés, szidás, stb..)
szerintem kezdd azzal, hogy valamennyire csökkentsd a szagokat, párszor mosd fel a csempét a konyhában domestossal vagy mással, majd még párszor sima tiszta vízzel (vegyszertelen). így csökkennek a szagok, de még meg fogja ismerni. aztán én folyton figyelném a kutyámat, elkeríteném valahogy a konyhát, amikor pisilne, áttenném az alomba, stb.
A foldon mindenhol szonyeg van.
Mamam sokszor kimosta mar a szonyegeket,de hiaba.
Es az ajto is egybol odanyilik a konyhaba.
Probaltam kitenni,de hiaba,osszepisilte a szonyeget mire kiertem vele.
Koszonom a valaszokat!Megy a zold kez!
Varok meg tanacsokat!
Koszonom a valaszt!
Megnezem,de nem lattam olyasmit nalunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!