Lányom 25 hónapos, november végén jön a tesó. Hogy szoktassam át a nagyágyra?
Figyelt kérdés
Eddig magától aludt el, beleraktam a kiságyba, mellette van 2 alvótársa, kezébe kb 1 dl málnás víz cumisüvegben, este plusz tápszer, ajtót rácsuktam, és délután alszik 2 órahosszát, este 12 órát. Mivel jön a tesó, át kellene szoktatnom a "nagyágyra". A kiságyból nem lehet kiszedni rácsot. Van valaki, aki ugyanígy altatta a gyerekét? Hogy tértetek át a nagyágyra? Köszi2014. júl. 19. 15:38
1/5 anonim válasza:
mondd neki, hogy a nagylányok nagyágyban alszanak. a kiságy a pici babáknak való. lehet lesz egy két kellemetlen éjjel mert szokatlan lesz neki, de meg szokja
vagy. eleinte altasd ott délután, majd térjetek át az éjszakákra is
2/5 anonim válasza:
Vegyetek egy gyerekággyá alakígható kiságyat a nagynak.
Így meg aludnál a kis agyban, s ha megérik a nagyágyra, csak átalakítjátok. 6-7 éves korig bőven jó, majd a tesónak is jó lesz mint gyerek ágy!
4/5 anonim válasza:
MI együtt szereltük össze vele az új ágyat, de este még bekéredzkedett a kiságyba. De azt azért ne mondjátok neki, hogy a kiságy kell a tesónak, nehogy azt higgye, hogy elvette tőle az ágyát. Én megkérdezném a védőnőt.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ. Tegnap délben az ágyra fektettem, mondtam neki, hogy ne másszon le róla. Erre felmászott a mellette levő pelenkázóra és felkapcsolta a villanyt. A hideg vert ki mikor megláttam hogy ég a villany. Utána mondtam neki hogy ezt sem szabad, visszafektettem az ágyra, és a szokásos 2 óra helyett aludt az ágyban 1 órát. De este a kiságyban akart aludni, sőt ma délben is. Egyébként nem irígy a picibabára, nagyon várja. De úgy döntöttem, hogy rábízom ezt a kérdést. Köszönöm mindenkinek!
2014. júl. 22. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!