Átlagos napi alvásszükséglet lentebb leírva. Nektek alszik ennyiket a gyermeketek?
és babakorában, vagy a babátok tényleg megaludta az alábbi 14-15 órákat? az én 1,5 hónaposom kb ha 11-et alszik, akkor már jó vagyok...
1 hetes 16-17 óra
3 hónapos 15 óra
fél éves 14 óra
egy éves 13 és 3/¨4 óra
másfél éves 13 és fél óra
2 éves 13 óra
3 éves 12 óra
4 éves 11 és fél óra
5 éves 11 óra
vagy alvásnak minősül az, amikor félig fent van, félig alszik?
szóval alszik, erre kicsit megébred nyújtózik, pukizik, pislog kómásan, de ezek eltartanak, akár 1 órát, nézelődik, megint becsukja a szemét, megint nézelődik, és így tovább
Nekem mindhárom gyermekem többet aludt ennél.
6 hónapos kisfiam éjjel 12 órát alszik és délelőtt is meg délután is 2 órát. összesen 16 órát.
Legnagyobb gyermekem 1 évesen aludt napi 16 órát. Éjjel 12, délelőtt 1, délután 3 órát
csak én kezdek aggódni, mert az agy és idegrendszer CSAK alvással fejlődik
a fenti "szabályhoz" képest, az enyém alig alszik, de ha alszik, se mélyen, a mélyalvását már ki sem merem számolni mennyi lehet
Hehe...
Az idosebbem: 1 evesen aludt ejjel 9 orat nappal 2*45 percet = 10,5 ora
1,5 evesen ejjel 9 ora, nappal 45 perc = 9 o 45 perc
Azota felnovelte a nappali alvast 1,5 orara, igy kb 10,5 orat alszik osszesen (2,5 eves most). Ja es ez brutto ido, van, hogy tobbszor felebred.
A kisebbik 5 honapos o total osszevissza alszik, ejjel tobbszor eszik meg, kb 12-13 orat alszik egy nap osszesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!