Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Anyukák, altatáskor teljesen...

Anyukák, altatáskor teljesen besötétítitek gyermeketek szobáját, ahol alszik? Köszönöm.

Figyelt kérdés

2014. ápr. 15. 13:24
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehúzom a redőnyöket a délutáni alvásnál. Most, hogy borús idő van kint, szinte teljesen sötét van, ha süt a nap, akkor persze világosabb.
2014. ápr. 15. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:

Nappal nem sotetitek be neki egyáltalán. Szerencsére így is jol.tud aludni. Azt hallottam h nem célszerű sotetet csinálni, nehogy osszekevereje a napszakokat.

Nálunk éjjel a haloszobankban alszik még a fiam, ami az emeleten van. Nappalra ezért a földszinti szobába is tettünk neki ágyat, ilyenkor ott alszik.

Nála ez nem okozott problémát. (9 hónapos)

2014. ápr. 15. 13:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. ápr. 15. 13:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Az én gyerekem már 2 éves, és jól bevált napirendje van. A délutáni alváshoz egy rolót szoktam lehúzni, szóval nincs sötét, de nem is süt be a nap. Este sem teljesen sötétben alszik el, egy lávalámpa világít ilyenkor. Miután elaludt azt is lekapcsolom.
2014. ápr. 15. 14:03
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálunk nappal is le van húzva a redőnye a babának,de a szomszéd szobából ilyenkor beszűrődik persze a fény.

Mondjuk Ő eleve úgy alszik,hogy a szundi kendőt és a paplant is a fejére húzza,ki se látszik alóla :)

Éjszakára egy sólámpa van bekapcsolva,hogy mikor éjjel megyek be Hozzá,legalább én lássam cicire rakni :)

2014. ápr. 15. 14:14
 6/8 anonim ***** válasza:
Én igen amennyire ez lehetséges napközben. Beszűrődik némi fény. Nálunk ez vált be elötte nehezen aludt el. Igy meg csak berakom az ágyba és alszik is. Szerintem nekik is pihentetöbb a sötét. 21 hónapos. Előszőr én se akartam pont azért amit írt valaki , hogy nehogy összekeveredjen,de anyukám javasolta mert katasztrófa volt elaltatni és bevált.
2014. ápr. 15. 18:14
 7/8 anonim ***** válasza:
nem, nem is lehetne ha akartam volna akkor sem, mert sötétítő függöny van. Éjjel sincs teljes sötét, mert a közvil bevilágít.
2014. ápr. 21. 08:44
 8/8 N.Annamari válasza:

Én soha nem sötétítettem be és mindig elaludt. A szobaajtót becsuktam és végeztem a dolgomat. Takarítás, mosás,

egyéb dolgok. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem szoktattam hozzá a teljes csendhez sem. Most már iskolás és tapasztalatból mondom, hogy bevált! A mai napig elalszik a szobájában este, még ha megy is be hozzá némi fény és hang.

Persze ezt neked kell eldönteni, ezek csak vélemények, tapasztalatok!

2014. ápr. 25. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!