Anyukák, altatáskor teljesen besötétítitek gyermeketek szobáját, ahol alszik? Köszönöm.
Nappal nem sotetitek be neki egyáltalán. Szerencsére így is jol.tud aludni. Azt hallottam h nem célszerű sotetet csinálni, nehogy osszekevereje a napszakokat.
Nálunk éjjel a haloszobankban alszik még a fiam, ami az emeleten van. Nappalra ezért a földszinti szobába is tettünk neki ágyat, ilyenkor ott alszik.
Nála ez nem okozott problémát. (9 hónapos)
Nálunk nappal is le van húzva a redőnye a babának,de a szomszéd szobából ilyenkor beszűrődik persze a fény.
Mondjuk Ő eleve úgy alszik,hogy a szundi kendőt és a paplant is a fejére húzza,ki se látszik alóla :)
Éjszakára egy sólámpa van bekapcsolva,hogy mikor éjjel megyek be Hozzá,legalább én lássam cicire rakni :)
Én soha nem sötétítettem be és mindig elaludt. A szobaajtót becsuktam és végeztem a dolgomat. Takarítás, mosás,
egyéb dolgok. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem szoktattam hozzá a teljes csendhez sem. Most már iskolás és tapasztalatból mondom, hogy bevált! A mai napig elalszik a szobájában este, még ha megy is be hozzá némi fény és hang.
Persze ezt neked kell eldönteni, ezek csak vélemények, tapasztalatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!