Mennyi idős koráig volt, hogy felsírt gyermeketek?
Figyelt kérdés
Akár néha, akár kicsit gyakrabban. Mikor múlik ez el nagyjából? Nálunk változó. Van, hogy átalussza az éjszakát, van, hogy egyszer felsír, néha-néha többször is. Szerintem nem mindig a foga miatt.2014. ápr. 15. 21:44
1/6 anonim válasza:
2,5 évesem majdnem minden éjjel felsír. Sokszor csak rosszat álmodik, alszik is utána rögtön tovább. A nővére, úgy emlékszem, másfél éves kora körül hagyta el teljesen.
2/6 anonim válasza:
Gyerekfüggő. Nekem a 2,5 éves is felsír néha. rosszat álmodik, szomjas, vagy nem találja a cumiját. Többnyire ezek az okok. A 10 hónaposom akkor sem sír fel, ha éppen jön a foga.
3/6 anonim válasza:
14honapos ritkan de elofordul h felsir nem tudom mi miatt, szerintem csak szimplan rosszat almodik olyankor. De amugy vegigalussza az ejszakat mar eleg regota, meg inni se kel fel. Szoval nagyjabol ugy mint neked kerdezo.
4/6 anonim válasza:
4 éves, és bizony előfordul. Időszakai vannak, van, hogy hetekig teljesen nyugisan alszik, aztán utána hetekig felsír, hív magához. Saját emlékeim szerint én óvodás koromban még simán rendszeresen áthívtam éjjel a szüleimet.
5/6 anonim válasza:
16 honapos és még majdnem minden éjjel felsir többször is. Mindig van valami amiért felkel. A fogai nagxon megviselik ezért általában ez az ok, de ha nem a foga, akkor a hasa, vagy megfazott és bedugult az orra, vagy köhög vagy bármi. :( amúgy ha semmi baja nincs akkor nagyon jó alvó, akkor este 8tol apozik reggel 8ig, de könnyen meg tudom számolni hány ilyen éjszakánk volt merz tényleg mindig van valami ami miatt ejszakazunk. És sajnos ilyenkor nem csak 1x sír fel hanem órákon keresztül 5 percenként :(
10 hetes vagyok a második babankkal, remélem mire megszuletik már kicsit át fogja aludni az ejszakakat, mert kettővel nem lesz egyszerű. Addigra már 2 eves lesz. Talán :) reménykedem :)
6/6 A kérdező kommentje:
Akkor én még nem is elégedetlenkedem. :) Nálunk nem vészes a dolog, csak kíváncsi voltam. Csak én nem látom az ok át. Biztos csak rosszat álmodik. Köszönöm a válaszokat.
2014. ápr. 16. 12:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!