Mays kérdése:
Mit adnatok ejszakara 4honapos babara egy vekony halozsak ala 25fokos szobaban?
Figyelt kérdés
Oltoztetes2014. máj. 26. 22:13
1/7 anonim válasza:
Ha rövid ujjú a hálózsák hosszú bodyt, ha hosszú ujjú akkor rövid vagy ujjatlan bodyt.
2/7 anonim válasza:
Én egy vékony rugit adok rá, egy nagyon vékony takaróval.Szinte csak egy huzat.Itt is 25 fok.....panel
3/7 anonim válasza:
Egy bodyt. De szerintem felesfelges a hálózsák.
Az én 3 hónapos babám egy rövid ujjú bodyban és egy pamut pizsoma naciban alszik, meg zokni. Textilpelussal van betakarva. Kb. 25-26 fok van.
4/7 A kérdező kommentje:
Rovid ujju a halozsak....igazabol az erdekelt, hogy adnatok-e ra kisnadragot vagy sem. Koszi a valaszokat!
2014. máj. 26. 22:21
5/7 anonim válasza:
adj rá csak simán hosszú ujjú rugit (talpasat) body nélkül, vékony takaróval. elég.... nem kell body.
már négy hónaposan nem olyan gyenge a keringésük, mint korábban, jól működik a hőháztartásuk.
azért a pelus is rajta van, tehát van pár réteg rajta. neked is jobban esik egy laza pizsi, egy könnyű takaróval.
amúgy ha melege van, ébredhet többször is éjjel, meg izzadhat, forgolódhat.
6/7 anonim válasza:
az enyém 7 hónapos, és rugiban megébredt, ordított a 25 fokos panelban. Most egy vékony trikót és arra egy lenge napozót adok plusz vékony takaró. Így jobban érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!