Isabel25 kérdése:
15 hónapos babának tápszer éjszakára?
Figyelt kérdés
Kisfiam 2 hónapja átalussza az éjszakákat, de bent van neki a cumisüveg az ágyában, így ha estleg felkel, csak cumizik egy picit és már alszik tovább. Nem is tér igazából magához.1 éves koráig szoptattam, nagyon szépen választotta le magát, viszont a tápszerre szüksége van még. Szerintetek lehet ebből baj, hogy éjszakája is kap tápit??2014. máj. 22. 20:42
1/11 anonim válasza:
Nem kellene már neki a tápszer éjszaka. Cumi nem lenne elég?
2/11 anonim válasza:
Egy évesen már felesleges a tápszer. Inkább tejet adj neki, de azt sem éjszaka.
3/11 anonim válasza:
Nem romlik meg a tápszer? Mert a miénket mar 2ora múlva is fura szaga van, én biztos nem adnám már oda neki. Ha csak pár korty öt iszik, akkor inkább szomjas lehet, én inkább vizet vagy teát raknék neki a kiságyba.
4/11 anonim válasza:
Szerintem sincs már rá szüksége, de baja sem lesz tőle. Nem lehet, hogy csak szomjas. Ha csak víz van az üvegben, az nem elég?
A tehéntejet én direktben még nem adnám, de ezt mindenki maga dönti el.
5/11 anonim válasza:
Szobahőmérsékleten elég rövid idő alatt megromlik a tápszer, főleg ilyen melegben.
6/11 A kérdező kommentje:
A cumit nem fogadta el soha, tejet egyszer próbáltam napközben, de nagyon meghajtotta. Hígítva adom a tápit neki,1v.2 kanál a 300ml-hez, csak mert a vizet se nagyon tolerálta.most léptünk dackorszakba. Éjszaka ha nem tud visszaaludni egyből, tehát ha nincs vmi tápszerféle, képes úgy belehergelni magát a sírásba, hogy hányás lesz a vége..egyébként napközben nincs semmi probléma az alvással, nem is kap tápszert, csak így este.
2014. máj. 22. 21:02
7/11 A kérdező kommentje:
Minden esetre most megpróbálom kicserélni vízre, nehogy a meleg miatt esetleg megromoljon.eddig természetesen nem adtam neki poshadt tápszert, mindig ellenőrzöm.az hogy ő végigalussza az éjszakát nem azt jelenti, hogy én is..:-)
2014. máj. 22. 21:05
8/11 anonim válasza:
A tapszert nem lehwt igy adnod neki h este bekeszited es amikor felkel megissza. Az nagyon hamar megbudosodik. Ra is van irva h egy ora alatt meg kell innia, ha nem akkor mar ne adjuk oda nekik. Foleg ebbe a melegbe meg plane nem. De ekkora gyerkocnek ejszaka vegkepp nem kellene ilyesmit innia. Ha mar nagyon kell neki akkor probald a tejitalt, es frissen csinald meg. Sima szentkiralyi szensavmentes vizet beteszed a mikroba megmelegited es ugy kevered be. Nekem is 15 honapos gyerkocom van.
9/11 A kérdező kommentje:
Milumil 12 hós kortól adható gyerekitalt kap pontosabban.
2014. máj. 22. 21:49
10/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a mikro sem a legegészségesebb. Na de most már forralt vizet adtam neki,hátha..
2014. máj. 22. 21:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!