Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Babótok mikor állt át a napi...

Babótok mikor állt át a napi 2 alvásról egyre?

Figyelt kérdés
Kislányom most14 hónapos.Még 2szer alszik napközben,de egyre nehezebben tudom elaltatni.Lehet hogy át kéne állni lassan az 1 alvásra?Csak nem tudom akkor hogy bírná ki estig.Nektek mikor és hogy ment az átállás?
2014. máj. 21. 09:26
 1/7 anonim ***** válasza:

Az enyém nagyon korán, 9 hónaposan.

Ekkor kezdődött a szuper időszak, mert éjjel aludt 12 órát (9-től 9-ig), és még délután hármat.

Sem azelőtt, sem azóta nem voltam olyan kipihent, mint akkoriban!

2014. máj. 21. 09:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem lassan ti is átállhattok.Az én lányom 15 hónaposan állt át,pont úgy voltunk mint ti.Hogy már nehezen ment a napi 2.Igy úgy alakult,hogy kelünk reggel 9kor,reggeli,játék,majd 12-1 körül ebéd,és 2 órakor alszik 1x,1,5 órát. 3 óra-fél 4 fele ébred,onnastól fent van.Fél 8 kor van pancsi,aztán vacsi,és alvás.

Kibirja addig simán,nem okoz gondot.Addig játszik,sétálni megyünk és egyre több minden leköti,és nem is lesz álmos.

Sok sikert!

17 hós lányka anyukája

2014. máj. 21. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:

Lányom is 9 hónapos volt, mint az első válaszolónál! :)

Az átállás szuperül ment, láttam már más az igénye, és a változás jót tett.

Szerintem nektek is lehet már próbálkozni az egyszeri nappali alvással.

2014. máj. 21. 11:51
 4/7 anonim ***** válasza:
A fiam 10 hónaposan állt át. Délelőtt már nehezen aludt el, keveset és rosszul aludt, a délutáni alvás is nyűglődős volt, úgyhogy fogtam magam és a délelőtti alvás időpontjában mentünk sétálni. Először egy kicsit még aludt séta közben, de kb. 2 hét után már nem. Azóta (már 2 éves), nappal déltől fél 4-ig alszik, éjjel pedig este 8-tól reggel fél 8-ig.
2014. máj. 21. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
17 hónapos kora körül,pár nap alatt átállt,a délelőttit toltuk minden nap ,könnyen ment
2014. máj. 21. 13:12
 6/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!Megpróbálunk akkor mi is lassan átállni.Remélem könnyen fog menni.További szép napot nektek!:-)
2014. máj. 21. 13:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Az én lányom is elég korán, 8 hónaposan állt át. Igazából azóta sem egy szuper alvó, nem szeret aludni.
2014. máj. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!