Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Mikor alussza át végre az...

Mikor alussza át végre az éjszakát? Már nagyon nehezen bírom.

Figyelt kérdés
Kislányom 18 hónapos,és még mindig nincs egy átaludt éjszakánk se.Mióta megszületett nagyon rossz alvó,7 hónapig szoptattam.De minden éjjel ugyanaz a horror,mikor lesz már ennek vége?Van hogy félóránként kel,max. 2 órát alszik el egyhuzamba éjszaka,teázik közbe,már a simavizet is próbáltam meg a tejet is de ezeket nem fogadja el.Napközbe is max 1 órát alszik de van hogy annyit se mint pl.ma hogy nem aludt el.A nagyobbik fiam 15 hósan aludta át először az éjszakát,ő is rossz alvó volt de nem ennyire.Már nagyon fáradt vagyok,és magamon csodálkozom hogy még bírom,kérlek adjatok tanácsot aki hasonló helyzetben volt vagy van.
2014. máj. 13. 14:06
 1/2 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez a helyzet.16 hónapos a lányom.

Sajnos tanáccsal nem tudok szolgálni,de hátha jobb lesz neked,ha tudod,hogy nem vagy egyedül.Ez megy nálunk is.Születése óta rossz alvó.Soha nem aludt még át egy éjszakát sem!Jó ha egyhuzamba 2 órát alszik.Amugy éjjel van hogy 10x is ébred.Nagyon nagyon nehezen birom.Én is azon csodálkozom,hogy még élek.Mi már mindent,de mindet kipróbáltunk,de semmi sem vált be.

Fogalmam sincs mikor fog rendesen aludni.Nem is hiszem hogy vala eljön majd az az idő...kivagyok már nagyon.

De ez van.Kitartást neked is!!

2014. máj. 13. 15:18
 2/2 xStefix ***** válasza:

Sejted, hogy miért ébred ennyiszer?

A fiamnál a fogzás volt a gond, 9 hónap alatt jött ki 15 foga. Aztán 21 hósan egyszerre váltott és onnantól szinte végig átalszik, csak hajnalban szokott először szopizni.

2014. máj. 20. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!