Miért nem alussza végig az éjszakát?
Figyelt kérdés
21 hónapos kislányom mindig is rossz alvó volt éjszaka.Napközben még most is alszik 3 órát.
Viszont éjszaka van amikor már 1 óra felé van,h hajnalban felébred és bármit csinálok vele kb. 1-2 óra mire vissza alszik.Volt két hónapunk 19-21 hóig amikor szépen aludt, abbahagytuk a szopizást, de most ismét megy az éjszakai műsor.Ha mellé fekszek nem sír, de látom,h nem tud valamiért vissza aludni.
Valakinek valami ötlete?
2013. aug. 29. 13:57
1/1 gabszem válasza:
hjajj ugyanez van nálunk is . Nálunk a fogzással kezdődött kb 10 hósan, akkor 3 hónap alatt kijött 8 fog egyszerre, most 18 hós és még mindig ugyanolyan rosszak az éjszakák. VAgy többször felébred és át kell menni hozzá, vagy felébred és órákig nem tudom visszaaltatni... én már minden lehetséges dolgot kipróbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!