Kicsit közvéleménykutatok, mert nagyon sok mindenkitől hallom, hogy 3 évesen is ébred minden éjszaka kisfia/kislánya. (Bár inkább fiúk)Én szerencsés vagyok, mert 17 hónapos kislányom kb. 10 hónapos kora óta átalussza az éjszakát. De szeretnénk még kistestvért...mire számíthatok, ha nem lesz szerencsém?:)
Kisfiam másfél éves, még nem volt átaludt éjszakánk, min. 1-2x ébred.
2013. febr. 12. 13:30
2/18 anonim válasza:
3-7 hós koráig átaludta, aztán 7-15 hós koráig nem, a fogai miatt.
Azóta csak akkor ébred, ha beteg, vagy ha rosszat álmodik, nemrég volt 3 éves.
2013. febr. 12. 13:31
3/18 anonim válasza:
6 hetes korától.
2013. febr. 12. 13:31
4/18 anonim válasza:
1 éves kora óta
2013. febr. 12. 13:32
5/18 anonim válasza:
1 hónapos kora óta alussza át az éjszakát fiam,most 5 hónapos.de gondolom a fogzásnál megint változik az alvás. Lányommal elég sokáig keltem éjjel,de már nem igazán emlékszem mikor volt hogy átaludta,ő 6 éves már.
2013. febr. 12. 13:32
6/18 anonim válasza:
Négyéves kis drágám még most is egyszer ébred minden éjjel. Akkor iszik, áttelepül a mi ágyunkba és alszik tovább. Ez sohase zavart minket. Igaz, kisbaba korában sem volt az, aki ezerszer kel éjjel és órákig nem alszik vissza, így az alvás nálunk soha nem volt érzékeny téma, nem csináltunk soha ügyet belőle.
2013. febr. 12. 13:35
7/18 anonim válasza:
Másfél éves kora óta.
2013. febr. 12. 13:36
8/18 anonim válasza:
4 éves, de van, hogy felébred. Pl.: volt, hogy bepisilt, mikor megfázott, van, hogy szomjas, hogy rosszat álmodik.
2013. febr. 12. 13:50
9/18 anonim válasza:
Mi számít átalvásnak:)?
Több helyen írják, hogy ha 5- 6 órát egyhuzamban alszik a gyerek, akkor az más "átalvás":) Ha ezt vesszük, akkor kisebb- nagyobb hullámvölgyekkel a lányom átaludta az éjszakát. Csak ez felnőttként más, hiszen ha ő 7- 8 kor elaludt, akkor ugye éjfél- egy- kor már ébredt. Ez az én szempontomból nem átalvás de ha az alvás időtartamát nézzük, akkor az:).
Ha a felnőtt szempontból is értelmezhető átalvást vesszük, akkor másfél éves kora óta, azóta este 8- fél 9 körül elalszik, és 6- 7 körül ébred. Volt olyan időszak, hogy újra kelt szopizni hajnali 3- 4 körül de ez hamar elmúlt. Most két éves múlt, van, hogy megszomjazik, akkor iszik egyet, vagy ha náthás, akkor orrot fújunk egyszer- kétszer.
2013. febr. 12. 13:51
10/18 anonim válasza:
Szia,az én kisfiam,aki már 4 éves,borzasztóan aludt egészen 16 hónapig,akkor aludta először át az éjszakát,onnan viszont tényleg átaludta.Előtte volt hogy fél óránként kelt,egész reggelig,minden áldott éjjel...nagyon ki voltam,most született nemrég kistestvére,ő is kel de hidd el,közel sem veszed úgy,mint az elsőnél,én minden nap fél 5kor kelek de nem úgy érzem mégsem?!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!