Lehet, hogy fázik? Ő már végig alussza az éjszakát EDDIG áááááááááááááááá most már nem kell fel csak végig röcsögi az éjszakát . Olyan nyugtalan mozgolódik meg ilyenek . Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nemsokára 8 hósak leszünk.Eddig minden oké este mikor lefektetem szépen el alszik de egész hajnalig mozgolódik hallom ahogy röcsög az ágy azt várom remegő gyomorral,hogy mikor kell fel .Egyszerűen nem értem eddig nem volt baj ,nem hiszem,hogy a foga azt meg sem halljuk ,hogy jön már a 1o dik jön ki és egynél sem sirt.Lehet hogy fázik?mert betakarom de lerúgja a takarót.Ti voltatok már igy?2013. nov. 22. 16:27
1/5 anonim válasza:
Tedd hálózsákba és kiderül. Azt nem tudja lerugni. Ha fázik akkor hideg az orra, a végtagjai. Ezt te is érzed.
2/5 anonim válasza:
Igen tedd hálózsákba, bár félő, hogy már nem fogja elviselni magán. Egyébként szerintem igen, fázik. Ha belegondolok, hogy nincs rajtam takaró alváskor, hát biztos, hogy én is fáznék.
3/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2013. nov. 22. 17:12
4/5 anonim válasza:
Nekem is felébredt a fiam többször most úgy öltöztetem hogy hosszú újjú body, hosszú újjú kezes lábas ez volt eddig plussz takaró mert a hálózsákba nem tudott felállni és már útálta, de a takaró persze lekerül..szóval én még adtam rá egy pizsama alsót+felsőt és úgy takartam be. Ha le is kerül a takaró még se fázik jó meleg a keze, lába reggel és alszik végig azóta!!Adjál még rá réteget!15 hónapos kisfiú anyukája, ja nálunk kb. 22 fok van!
5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszike.Nekünk szélső lakás és nagyon hideg van
2013. nov. 23. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!