Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Fél éves két órája kiabál,...

Fél éves két órája kiabál, nem akar aludni, ötlet?

Figyelt kérdés
Bemegyünk, megnyugtatjuk, kijövünk, csend majd újra üvölt. Nem sír, panaszosan nyög. Minden szokásoson végigmentünk, elméletileg nincs semmi baja. Mit lehet ilyenkor tenni? Megőrülünk már! :( Eddig tökéletesen jó alvó volt. Mostanában meg semmi sem használ, még a cici sem, ami pedig mindig bejött.
2014. máj. 6. 20:58
 1/9 anonim ***** válasza:
50%
Told egy kicsit ki a fürdést fekvést. Most 9 van, két órája 7 volt. Jön a nyár, sokáig világos van még akkor is, ha te besötétítesz. Ő is nő, kevesebb az alvásigénye. Tedd át a fürdést 7-7.30ra, utána fektesd le.
2014. máj. 6. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Fogd a karodban azután is, hogy megnyugszik.
2014. máj. 6. 21:02
 3/9 anonim ***** válasza:
ne hagyd egyedül. várd meg míg elalszik a gyereknevelés a türelemről is szól
2014. máj. 6. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekünk is volt ilyen időszakunk. Akkor magam mellé vettem és úgy altattam el. Amikor már jó mélyen aludt (1-2 órát vártam) akkor visszatettem a helyére. Nem szokott közénk. De ilyen időszakok voltak neki is többször. Nem tudom mi volt vele de ettől megnyugodott.

15 hós és egyedül alszik el a saját szobájában. És még most is előfordul h felsír éjjel, de már most ki tud jönni hozzánk. Olyankor ugyanúgy bemászik közénk és ott alszik. De szerencsére ritka. :)

Próbáld magad mellé venni. :)

2014. máj. 6. 21:30
 5/9 anonim ***** válasza:
Fogzas? Arra valo cuccok?
2014. máj. 6. 23:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Velünk alszik az elejétől fogva, de már külön ágyon,másfél éves.Talán ha veletek aludhatna megnyugodna.Fogzás is lehet, nézd meg az ínyét.
2014. máj. 7. 05:29
 7/9 anonim ***** válasza:
én felveszem, kiviszem pár percere karomban a levegőre, ott susogok neki, ez beszokott jönni. a levegő kizökkenti a nyűglődésből és kicsit el is nehezíti őt...könnyebben visszaalszik...
2014. máj. 7. 08:50
 8/9 xStefix ***** válasza:
45%
Nem kell se bemenni, se kijönni... egy légtérben kell lenni, éjjel-nappal. 6 hónapos, egyem a szívét. Ő még egy egységet (kellene, hogy) alkosson veled, az anyukájával.
2014. máj. 8. 15:00
 9/9 anonim válasza:

Pl. vedd fel, énekelj, ringasd, szokásos. Nem minden baba alszik el magától, és nem mind alszik. A mi második babánk egy éves múlt, napi hat-nyolc órát alszik, kb. 5 részletben, és ez születésétől így van. Az első annyit aludt, hogy már féltünk, hogy valami baja van.

Az egy légtérben létet nem tartom jó ötletnek. Mi csak akkor hozzuk át magunkhoz a babát, ha már mi elájulunk a fáradtságtól, és nem bírunk fent maradni vele. Mellesleg nem legtöbbször ez sem segít, ha nem akar aludni. Ilyen, és kész, mellesleg én sem aludtam soha piciként, volt kitől örökölnie :)

2014. máj. 20. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!