Fél éves két órája kiabál, nem akar aludni, ötlet?
Nekünk is volt ilyen időszakunk. Akkor magam mellé vettem és úgy altattam el. Amikor már jó mélyen aludt (1-2 órát vártam) akkor visszatettem a helyére. Nem szokott közénk. De ilyen időszakok voltak neki is többször. Nem tudom mi volt vele de ettől megnyugodott.
15 hós és egyedül alszik el a saját szobájában. És még most is előfordul h felsír éjjel, de már most ki tud jönni hozzánk. Olyankor ugyanúgy bemászik közénk és ott alszik. De szerencsére ritka. :)
Próbáld magad mellé venni. :)
Pl. vedd fel, énekelj, ringasd, szokásos. Nem minden baba alszik el magától, és nem mind alszik. A mi második babánk egy éves múlt, napi hat-nyolc órát alszik, kb. 5 részletben, és ez születésétől így van. Az első annyit aludt, hogy már féltünk, hogy valami baja van.
Az egy légtérben létet nem tartom jó ötletnek. Mi csak akkor hozzuk át magunkhoz a babát, ha már mi elájulunk a fáradtságtól, és nem bírunk fent maradni vele. Mellesleg nem legtöbbször ez sem segít, ha nem akar aludni. Ilyen, és kész, mellesleg én sem aludtam soha piciként, volt kitől örökölnie :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!