Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Nem ertem miert nem tud...

Nem ertem miert nem tud elaludni? Lassan megorulok.

Figyelt kérdés
Lanyom 3 hos ez a 4. het, h ugy alszik napkozben el, h lerakom, simizem, dudolok elalszik. Az elejen 4-8 perceket sirdogalt aztan mar csak fel-1 percet. Mult heten megtalalta az ujjat, leraktam cumi be, es aludt. Jo par napja egyszeruen nem megy az altatas: lerakom, sir, kiveszem, megnyugtatom, visszateszem, sir. A cumit is sokszor kikapja a szajabol. En ebbe beleoszulok mar....mi lehet a baj?
2014. márc. 26. 16:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

A második gyermekemmel szinta ugyanígy voltam, ahogy Te... Kitartást, tudom, hogy hihetetlennek tűnik most, de el fog múlni!

Nálunk volt olyan, hogy 40 percet aludt a kezemben, mert ha tettem volna le, felébredt megint. És akkor már nem aludt volna vissza, így inkább le sem tettem. Ő csak Rád/Rátok számíthat, szól, hogy valami baj van, segíts! Nálunk azóta is elég érzékeny a fiam, most 4 éves, de annyi, de annyi szeretet van benne... meghálálja a törődést.

A legextrémebb nálunk az volt, mikor 1 (nem 10, 1) hónapos korában 9 óra hosszán keresztül ébren volt, nem tudott egyszerűen elaludni.

Nagymamám mondogatta mindig, hogy figyeljem meg, 6 hetente változik mindig a baba viselkedése. Szívből kívánom nektek, hogy tényleg így legyen, és múljon el az alvásprobléma. :)

(És ne hallgass azokra, akik szerint nem jó, ha felveszed, igenis Te csinálod jól!)

2014. ápr. 2. 22:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Igen vedd fel én sose hagytam sírni a gyerekem. Igenis ha nyikkant rohantam és láss csodát órákig elvan egyedül mamiékkal nem lett anyás meg nem lett felszoktatva ahogy mondják. Aki sírni hagy egy ekkora babát akár pár percre is annak kemény szíve lehet, en nem birtam.
2014. ápr. 3. 07:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!