Miért nem alszik?
Figyelt kérdés
Sziasztok!!
Kislányom 2 éves lesz hétvégén és egy hete nem akar aludni délben!
Hiába teszem le fél egykor nem alszik! Nevetgél csak meg ugrál.
Bekapcsolom a Minimaxot neki de semmi.
Komolyan mondom már a babakocsijában is pròbáltam altatni nem son sikerrel!Déltöl fél háromig szenvedünk!
Este meg olyan hisztis,hogy nem birok vele!!
Miért nem alszik MIT csináljak???
2014. márc. 25. 13:22
11/12 kisvirág2223 válasza:
Én lányom is ilyen volt. Bármit tehettem vele nem tudtam elaltatni ebben a korában. volt babakocsiban ringatás, mesenézés, mesélés, együtt lefekvés. Semmi nem volt jó neki. úgy voltam vele egy idő után hogy jó, majd alszik amikor alszik. Volt hogy délután ötkor a vajas kenyér mellett aludt el az asztalnál ülve. olyankor sosem hagytam csak max fél órát aludni, és így is késő estig fent kukorékolt. Aztán jött az ovi, ott mint egy kisangyal alszik. Itthon hétvégente nem. De jobb is nekem így mert hamarabb elaszik este. de egyébként mikor nyár volt és medencézett szinte egész délelőtt akkor azért elálmosodott délutánra. Nehéz őket lefárasztani :) mi hamarabb kidőlünk :)
12/12 kisvirág2223 válasza:
Egyébként az oviban délben nagyjából ebéd, olyan 1 körül befekszenek az ágyikóba óvónéni mesél esetleg simi-simi annak aki nehezen akar ellazulni és nagyjából fél kettő-kettő fele alszanak csak el. Megpróbáltad már hogy ne akard azonnal ebéd után lefektetni? Legyen rituálé, pizsifelvétel fogmosás, mesélés, hátha így jobban megszokja. ha így sem megy akkor hagyd rá, alakul majd valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!