Ki hogyan adja a sedatif Pc-t a babájának?
8 és fél hónapos lányom nagyon rosszul alszik. Éjjelente sokszor felkel, nem akar visszaaludni.
Azt értem, hogy reggel és este, vízben feloldva, de lehet többször is egy nap? Mellette kombinálta valaki más homeopátiás bogyóval. Fogunk is jön azért kérdezem.
Én nem próbáltam ki, de pár hónapja volt hasonló kérdés, amit megfigyeltem, elküldöm, hátha segíteni tud:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__altata..
Semmi gond. Hát hogy őszinte legyek nem igazán, bár a beadása elég nehézkes, mert már a kanáltól is rosszul van, a nurofenes fecskendőtől meg még inkább ha meglátja. A sedatifot próbáltam adni neki, de nem igazán hatott, bár nem tudom mi lehetett a gond, mert tegnap olyan éjszakánk volt, mint még születése óta soha. 2 és fél órán keresztül csak ordított. Chamomilla 15chval próbáltam kombinálni inkább most már csak azt adom, mert 2 fogunk jön egyszerre. A felső oldalsó metszőfogak. Minden fognál ilyen nyűgösek vagyok. Talán az alsó 2nél nem voltunk. Szóval most csak a chamomillát adtam neki este 5 golyót 2x, negyed óra különbséggel. Aztán még most is alszik. Felkelt azért éjjel, de tea, cumi és aludt is. Átlagban így néznének ki az éjszakák, de a fogak megviselik. Kérdésedre válaszolva, nem tudom hogy hatott e. De az nyilvánvaló hogy a fájdalomtól rosszak az éjszakák és nem vmi idegi, nyugtalansági alapon. Így inkább azt próbálom enyhíteni. Tegnap mikor annyira sírt pl adtam neki egy kúpot, hatott aztán aludt is. Bár nyugtalanul.
Azt mondom, hogy ha a fogak jönnek, akkor próbáld ki Te is ezt a Chamomillát, ha pedig más akkor próbáld meg a sedatifot. Én nem voltam kitartó, hogy adjam neki hozamosan. Bár sokáig elvileg ezt a Chamomillát se lehet csak pár napig mert utána semmit nem ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!