Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Ki hogyan adja a sedatif Pc-t...

Ki hogyan adja a sedatif Pc-t a babájának?

Figyelt kérdés

8 és fél hónapos lányom nagyon rosszul alszik. Éjjelente sokszor felkel, nem akar visszaaludni.

Azt értem, hogy reggel és este, vízben feloldva, de lehet többször is egy nap? Mellette kombinálta valaki más homeopátiás bogyóval. Fogunk is jön azért kérdezem.

#alvás #baba #Sedatf Pc #hogyan adja
2014. márc. 22. 06:19
 1/4 anonim ***** válasza:

Én nem próbáltam ki, de pár hónapja volt hasonló kérdés, amit megfigyeltem, elküldöm, hátha segíteni tud:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__altata..

2014. márc. 23. 18:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, bocsánat az offért, de nekem is ez a gondom, csak mi 8 hósak vagyunk én már amióta megszületett nem aludtam! :( nagyon ki vagyok! kipróbáltad? nekem van itthon mindkettő, coffea is meg sedatif is, mi is fogzunk is ismét, gondoltam ma elkezdem hátha, csak félek még rosszabb lesz :/ nálatok javult a helyzet?
2014. márc. 25. 11:13
 3/4 A kérdező kommentje:

Semmi gond. Hát hogy őszinte legyek nem igazán, bár a beadása elég nehézkes, mert már a kanáltól is rosszul van, a nurofenes fecskendőtől meg még inkább ha meglátja. A sedatifot próbáltam adni neki, de nem igazán hatott, bár nem tudom mi lehetett a gond, mert tegnap olyan éjszakánk volt, mint még születése óta soha. 2 és fél órán keresztül csak ordított. Chamomilla 15chval próbáltam kombinálni inkább most már csak azt adom, mert 2 fogunk jön egyszerre. A felső oldalsó metszőfogak. Minden fognál ilyen nyűgösek vagyok. Talán az alsó 2nél nem voltunk. Szóval most csak a chamomillát adtam neki este 5 golyót 2x, negyed óra különbséggel. Aztán még most is alszik. Felkelt azért éjjel, de tea, cumi és aludt is. Átlagban így néznének ki az éjszakák, de a fogak megviselik. Kérdésedre válaszolva, nem tudom hogy hatott e. De az nyilvánvaló hogy a fájdalomtól rosszak az éjszakák és nem vmi idegi, nyugtalansági alapon. Így inkább azt próbálom enyhíteni. Tegnap mikor annyira sírt pl adtam neki egy kúpot, hatott aztán aludt is. Bár nyugtalanul.

Azt mondom, hogy ha a fogak jönnek, akkor próbáld ki Te is ezt a Chamomillát, ha pedig más akkor próbáld meg a sedatifot. Én nem voltam kitartó, hogy adjam neki hozamosan. Bár sokáig elvileg ezt a Chamomillát se lehet csak pár napig mert utána semmit nem ér.

2014. márc. 26. 06:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Én kb 6-8 hónapos kora körül adtam a fiamnak sedatif pc-t, nálunk nagyon bevált, pedig csak napi egyet oldottam fel vízben este. Nurofenes fecskendőben adtam be neki, szerette. :) Pár nap után sokkal jobbak lettek az éjszakák. Mondjuk én, ha már éjjel nagyon ordított szegény, s semmi nem nyugtatta meg, Nurofent adtam neki, s utána általában jóval nyugodtabban aludt. Nem vagyok gyógyszerellenes, ha kell akkor kell, nem hagytam szenvedni. Most lassan 21 hónapos, szépen alszik éjjel "rásegítés" nélkül is max. 1 rövid ébredéssel. Ami nálunk problémás, hogyha felébred, tuti eszik tápszert, másképp nem tud ilyenkor visszaaludni. Engem kevésbé zavar, az orvos mondta, hogy már semmiképp ne adjak neki éjjel enni. Én úgy vagyok vele, hogy nekem nem teher, s már egyre ritkulnak ezek az alkalmak, magától is el fogja hagyni, ha adok időt neki.
2014. márc. 28. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!