Van olyan közöttetek, aki Sedatif PC-t ad rosszul alvó babájának?
Figyelt kérdés
Vida Ági azt írja, hogy csak végső esetben adjuk,máshol meg olvastam,hogy nyugodtan adható.Kipróbálnám, hiszen ez is gyógynövény tartalmú,de tartok tőle egy kicsit.2013. nov. 11. 11:41
1/5 anonim válasza:
Volt már hogy adtam.
Nem történt semmi. Se jó se rossz nem történt. (Nem hatott nekünk.)
Ha gondolod próbáld ki, semmi baja nem lesz a gyereknek.
2/5 anonim válasza:
És azt sikerült megfejteni, hogy mi a rossz alvás oka?
Hány éves a gyereked?
3/5 anonim válasza:
15 hónapos gyereknek adtam. 2 hét helyett csak egy hétig adtam neki és sokat javult a helyzet.
4/5 anonim válasza:
Én nem adnék neki, max egy felet de még annyit sem. Volt egy hörcsögpárunk és lettek kölykeik, az egyiket nagyon csúnyán megharapták. Kivettük, ápolgattuk, de már eszméletlen volt, úgyhogy vízben felodottunk 4 sedatif pct és befecskendeztük a szájába. Fél óra múlva halott volt...
5/5 anonim válasza:
KOmolyan nem értem, hogy miért kellett egy eszméletlen hörcsögnek nyugtató homeós bogyót adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!