Az ejjeli kelesrol cici helyett vizzel kinalos modszert mikor erdemes elkezdeni?
Figyelt kérdés
Akinek ez bevalt, mennyi idos volt a baba? Miert ezt a modszert valasztotta? Mennyi ido mulva nem kelt fel? 3,5 honaposom van, 7kg, mar duplazta a sulyat, jo a tejem (csak azt kap), nem hiszem, h ehes, megis felebred, vegul megis megetetem, mert csak ugy alszik vissza...2014. febr. 10. 11:03
11/12 anonim válasza:
az enyém 21 hós,mostantól csináljuk,de eddig mindig kapott,ha kért,szerettem szoptatni,nekem nem volt teher
12/12 anonim válasza:
7 hónapos lányom mindig hajnal 3kor kel, cicizik gyorsan és hang nélkül visszaalszik. 8 kg , nehéz ki-be emelgetni, fáj picit a hátam.
Anyósom mondja, adjak csak vizet.... szerintem neki kellene víz, csak közben befognám az orrát! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!