Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Aki cicin altatta el napközben...

Aki cicin altatta el napközben a babáját, hogy altatott miután nem volt cici?

Figyelt kérdés

1 éves múlt a lányom.Nappal még 2x alszik,de csak cicin tudom elaltatni,másképp nem alszik el,csak cicin.

Már előre félek,mi lesz ha nem lesz cici?Hogy fog elaludni?

Valaki elmesélné náluk hogy volt?

Köszönöm szépen!

2014. febr. 4. 14:07
 1/8 anonim ***** válasza:

cumizik?akkor esetleg azzal ki tudod "váltani".Ne ülj le vele a megszokott helyre,hanem alakíts ki egy másik rutint,első fiamnál ez így bejött.

Most a kicsi 14 hónapos és kicsit én is szenvedek,mert ő viszont nem cumizik...kb 2 hónapja minden cicizésnél magunkhoz veszek egy plüsst, így most már a délutáni alvás megy azzal meg persze ringatással.Este viszont még cici kell...

2014. febr. 4. 14:14
 2/8 A kérdező kommentje:

13 hónapos az enyém,és csak cici van.Nem cumizik.

De lassan el kell járnom intézni a dolgokat,és apára van bízva,de nem tudja elaltatni a napi rutin szerint ha nem vagyok,mert nincs cici. :((

Akkor el kell kezdenem másképp elaltatni őt,cici nélkül.

Köszönöm hogy írtál!!

2014. febr. 4. 14:19
 3/8 anonim ***** válasza:
míg pici volt és szopizott mindig tettem a nyakához egy textilpelust hogy be legyen tökig tejes. Aztán váltottunk cumisüvegre, a pelus maradt. Azóta is azzal alszik, valahogy megszokta, megszerette. Meg cumisüveggel. Szerencsénk volt.
2014. febr. 4. 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Én is cicin altattam kislányom, aztán ahogy kiváltottuk a nappali étkezéseket, szép lassan átálltunk arra, hogy amikor látom, hogy álmos, felveszem és kicsit sétálunk, ringatom, énekelek neki. Se cumi, se cumisüveg, se kendőcske nem jött be nálunk, úgyhogy most ez így elfogadható nekem, még nem olyan nehéz, hogy ne bírnám el. Este viszont cicin alszik el, és ha éjjel felébred, akkor is, úgyhogy nekem is folyamatosan azon jár az agyam, mi lesz, hogy lesz ez majd ha már nem szoptatok...
2014. febr. 4. 17:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló korú, magától sikerült elaltatnia magát, minden segítség nélkül. Ő is cicin elalvó volt.
2014. febr. 4. 17:28
 6/8 xStefix ***** válasza:

A 20 hós kisfiam nagy cicimumus volt a közelmúltig, de érdekes, már kisbabaként is simán elaludt az apjánál ringatásra... nem tudom, lehet, hogy az is benne volt, hogy rendszeresen hordoztam, így megszokta ezt is (bár még így is érezhette az illatomat..).

Biztos, hogy nem tudna apánál elaludni cici nélkül? Szerintem 1 évesen már valamennyire felfogja, ha nem is érti, hogy ha anya nincs, ne kérje a szopit... csakhát igen, találni kellene helyette egy másik alternatívát.

A lányomnál is volt cumi, ez váltotta fel a szopit 2 éves kora után. A fiamnál nincs, de én egyelőre úgy intézem a dolgaim, hogy altatásnál ott legyek. Vagy ha mégse, szerencsére apa is el tudja így altatni. Másra meg még nem bízzuk ilyenkor.

2014. febr. 6. 18:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Hát tegnap kénytelen voltam apára bízni az altatást.Előtte cicizett,de nem aludt el rajta,nekem viszont mennem kellett.

Zenére el tudta ringatni,és elaludt.De hát az se állapot,hogy a több,mint 10 kilóját ringatjuk ölbe,míg el nem alszik... :/

2014. febr. 6. 18:30
 8/8 xStefix ***** válasza:
Kérdező, ne akarj gyorsan csodát látni! A lányod eddig csak szopival aludt el, egyáltalán örülj most annak, hogy már apával is sikerült egyszer. Legyél türelmesebb, nem lehet az ilyen belső igényre épülő szokásokat csak úgy hiphopp felrúgni. Rengeteg idő és türelem kell hozzá, apa részéről is. (Ő azért csak jobban bírja a ringatást, nem? ;)
2014. febr. 7. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!