3 és fél hónapos babám hogyan tudna napközben hosszabban aludni 30 perceknél?
3 óránként eszik, de 1 óra után már nagyon nyűgös és aludna, de egy hónapja 20-30 percnél tovább egyszerűen nem tud aludni, felpattannak a szemei a kiságyban az ölemben és a babakocsiban is.
Felébredés után pedig mindenképpen enni akar, akkor is ha előtte másfél órával evett. Vizzel kínálni nem elég, a félrenyelésig sír az evésért. Estére így már szegény annyira kimerül , hogy egy órás üvöltés előzi meg a fürdést. Így az egész napunk nyüglődés :(
köszönöm szépen az eddigi válaszokat, igyekszem mindegyiket végigolvasni ( csak sajnos a saját gépem végképp felmondta a szolgálatot)
a fogzásra már én is gondoltam, mert több a nyála mint régen, de létezik az, hogy a nyűgösség mindig csak ébredés után 1 órával jön elő, éjszaka pedig alszik rendesen ? (a 3 óránkénti felébredéssel ? ) Gélt próbáltam használni, meg Chamomilát, de sajnos nem érzek semmi változást tőlük.
a visszaaltatás további 40 perccel sikerül csak, de akkor próbálkozom, de muszáj az ágyban tartanom, mert amint kivesszük követeli az evést ( egy egész adagot akár másfél óra után )
köszönöm szépen neked és mindenkinek, persze megpróbálok én már bármit :)
masszírozgattam az ínyét az ujjammal és nem lett tőle vidámabb arca, szóval remélem nem a fogzás indult be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!