Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 3 és fél hónapos babám hogyan...

3 és fél hónapos babám hogyan tudna napközben hosszabban aludni 30 perceknél?

Figyelt kérdés

3 óránként eszik, de 1 óra után már nagyon nyűgös és aludna, de egy hónapja 20-30 percnél tovább egyszerűen nem tud aludni, felpattannak a szemei a kiságyban az ölemben és a babakocsiban is.

Felébredés után pedig mindenképpen enni akar, akkor is ha előtte másfél órával evett. Vizzel kínálni nem elég, a félrenyelésig sír az evésért. Estére így már szegény annyira kimerül , hogy egy órás üvöltés előzi meg a fürdést. Így az egész napunk nyüglődés :(

2014. febr. 8. 11:57
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen az eddigi válaszokat, igyekszem mindegyiket végigolvasni ( csak sajnos a saját gépem végképp felmondta a szolgálatot)

a fogzásra már én is gondoltam, mert több a nyála mint régen, de létezik az, hogy a nyűgösség mindig csak ébredés után 1 órával jön elő, éjszaka pedig alszik rendesen ? (a 3 óránkénti felébredéssel ? ) Gélt próbáltam használni, meg Chamomilát, de sajnos nem érzek semmi változást tőlük.

a visszaaltatás további 40 perccel sikerül csak, de akkor próbálkozom, de muszáj az ágyban tartanom, mert amint kivesszük követeli az evést ( egy egész adagot akár másfél óra után )

2014. febr. 9. 18:18
 12/15 anonim ***** válasza:
Tényleg próbáld ki azt, hogy ha elalszik hasrafordítod. Nekem így 1-1,5 órákat, de van hogy 2 órát is alszik nappal. Éjjel van, hogy csak 5- fél 6 körül kel, mert addigra éhezik meg. Ma elalvás előtt megfordult éshanyadt fekve aludt be. De fél óra múlva fel is kelt. Egy próbát megérne, hátha kényelmesebb neki.
2014. febr. 9. 19:41
 13/15 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen neked és mindenkinek, persze megpróbálok én már bármit :)

masszírozgattam az ínyét az ujjammal és nem lett tőle vidámabb arca, szóval remélem nem a fogzás indult be.

2014. febr. 9. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Nalunk ugyanez volt. Most 5 hos. Nagy valtozas nincs kisagyban fel ora utan ebred. Probald meg visszaaltatni. Illetve ami TUTI a hordozokendo. Nalunk napi 1 x ott alszik. Legalabb ott kipiheni magat. Babakocsit utalja. Tobb testkozelsegree vagyik. Add meg neki szeretettel nem lehet elkenyeztetni!
2014. febr. 10. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
A napirenden ne gorcsolj ilyenkor meg nem lehet tul kicsi. Leragott csont de probald meg kitalani neki mikor mire van igenye. Ez neha nagyon nehez tudom!
2014. febr. 11. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!