Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért csinálja ezt a lányom?

Gabi86 kérdése:

Miért csinálja ezt a lányom?

Figyelt kérdés
Nagyon rosszul alszik,de persze jön a foga ezt tudom,csakhogy van még valami ami felkelti szerintem,így összerezzen,mint mikor én azt szoktam álmodni,hogy leesek valahonnan,de ő most már másfél hete ezt csinálja szinte minden alvásnál.Meg még olyat is hogy hason szokott aludni és lent van a feje és a lábával tolja magát előre,erre is sokszor felébred és akkor nagyon el kezd sírni,alig tudom megvigasztalni.Egyik este meg forgott körbe körbe és persze erre is megébredt és sírt.meg cicin alszik el és rá egy fél háromnegyed órára fent van utána alszik 5-6 órát cicizik és utána jó esetbe 4,de van hogy 2-3 és megint cici aztán alszik reggelig.nagyon sokat mocorog álmában.na erre szeretnék választ kapni ha tudjátok rá.Előre is köszi.ja és 8 hónapos

2014. febr. 4. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Kisfiam rettenetesen rossz alvó volt. Az orvosok tanácstalanok voltak, rengeteg helyre beutaltak minket, mert volt hogy semmit nem aludt, órákon át sírt. Ha aludt akkor borzasztó nyugtalan volt. Elvittük egy orvoshoz ( ő keresett fel minket, mert hallott a problémánkról, mondta hogy látni akarja a fiam) Az ő tanácsa az volt, hogy adjak neki omega 3-at, mert ez segít a nyugtalanságon. Elkezdtük adni, eltelt néhány hét és közben kibújt 8 foga és valóságos csoda történt, a korábbi órákon át tartó sírás, a nyugtalan alvás megszűnt. 11 órát alszik, közben felkel 3-5 alkalommal inni, de semmi sírás, semmi nyugtalanság. Még 4 foga nincs kinn. Fogalmam sincs hogy mitől valtozott, nem mondom hogy az omegátol, lehet hogy a fogzástól kelt sokat, de tényleg csoda történt :-)
2014. febr. 4. 22:59
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ.az én lányom mióta kibújt belőlem azóta nagyon sírós.általában 1x szokott kelni,de most 2-3 hónapja ezt csinálja és most már egyre több ilyen van.nálunk volt hogy átaludta az éjszakát többször is,de ez nem tudom mi lehet nála.még én a mozgásfejlődésre gondolok,hogy attól is lehet.mert a védőnő szerint nagyon gyorsan fejlődik a mozgása.már lépeget ha fogom a kezét.
2014. febr. 4. 23:35
 3/4 A kérdező kommentje:
vagy még arra gondolok hogy nem szedek magnéziumot és attól van ez az összerezzenés.
2014. febr. 4. 23:37
 4/4 xStefix ***** válasza:

Ó, hát ha ilyen kis búgócsiga, akkor valószínűleg ezért ilyen nyugtalan. :) A mozgásával együtt az agya is fejlődik és emiatt nehezebben tud kikapcsolni.

A szopi szerintem mindenképp jó ilyenkor, meg esetleg a fogzásra valami. A mozgással nem tudsz mit kezdeni, ezen majd túljut. Max. arra figyelj, hogy estefelé elég fáradt legyen, de ne túlfáradt és valamennyire lenyugodjon alvás előtt. Esetleg hálózsákba tedd, ha eddig nem, bár lehet, hogy ettől még zizisebb lesz, mert nem tud szabadon mozogni... ki tudja. Meghát én együttalvás-párti vagyok, lehet, hogy a közelséged is nyugtatná egy kicsit, ha most még külön alszik.

Kitartás, szerencsére nem fog túl sokáig tartani! :)

2014. febr. 6. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!