Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Egyéves lányom nagyon sokszor...

Egyéves lányom nagyon sokszor ébred. Mitől lehet?

Figyelt kérdés

Gondolok a fogzásra, bár olyankor fájdalmasan szokott felsírni, most inkább csak felébred, sirdogál amíg oda nem megyek, vagy cumit adok neki, vagy cicit, és alszik tovább.

A legnagyobb bajom azzal van, hogy rögtön elalvás után már fél órával kezdődik. Ma is 8-kor már aludt, azóta már 4szer! kellett bemennem hozzá. Ez sokszor van így sajnos, a férjemmel vagy a nagyobbik gyerekkel nem tudunk normálisan együtt tölteni egy estét (pl. most sem tudtunk az új társassal játszani), mert nekem folyton a kicsihez kell rohangálnom. Most kissé kiborultam. Mit tegyek? Volt valaki ilyen helyzetben? Ez mitől lehet?

2013. dec. 24. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia.Nálunk is hasonló volt a helyzet.Én később teszem le aludni mostanában plusz lefekvés előtt vacsizik...Eddig pl vacsizott 8kor és aludt 9 felé.Most kb 9kor vacsizik.Nem mondom,hogy nem kel fel inni,de iszik és visszafekszik.Vettünk neki éjjeli fényt...
2013. dec. 25. 00:36
 2/5 anonim ***** válasza:
Az én fiam is ezt csinálta egyéves korában, ahogy bementem a szobájába, max. megitattam és már feküdt is vissza. Én úgy gondoltam, hogy egy szeparációs időszakban van. kb. 2 hétig tartott, aztán ugyanúgy végigaludta az éjszakákat mint előtte.
2013. dec. 25. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Szia! Nálunk is ez a helyzet! Egy éves kisfiam. Már az őrület határán voltam, mikor egy reggeli nagy nevetéskor láttam, hogy az egyik alsó őrlő fognak kint van a csücske! Az orvos esküdözött, hogy a szemfog jön előbb.. Egy hétre rá, kijött fölötte is két csücsök és most dagad be a jobb oldali alsó.. Ez volt a rejtély kulcsa, csak olyan jelek voltak, mint nálatok..
2013. dec. 25. 12:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Remélem tényleg a foga lesz, és átmeneti az állapot. Az éjszaka második fele egész nyugodt volt.
2013. dec. 25. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Utolsó nálunk is így van.:) Lorának már 10 foga van amiből 3 kisőrlő..és szemfoga nincsen..:D
2013. dec. 27. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!