Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » EGYÉVES BABÁM EGYSZERÜEN NEM...

EGYÉVES BABÁM EGYSZERÜEN NEM ALSZIK! MIT CSINÁLJAK?

Figyelt kérdés
NAPKÖZBEN 2SZER ALSZIK 15 PRERCET ÉJJEL PEDIG FELÉBRED 15-20 ALKALOMMAL SIR SE TEA SEM TÁPSZER NEM KELL NEKI???
2013. dec. 23. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Orvoshoz vitted már?

Vannak alváscenrtumok, neurológia?

Biztos van valami oka, de ezt Neked nem fogjuk tudni kitalálni.

Fogzás?

Minden attól függ, hogy ez eddig is így volt-e vagy születése óta?

(Amúgy a csupa nagy betű ordibálást jelent, ezt csak jelzem neked)

2013. dec. 23. 11:57
 2/7 A kérdező kommentje:
nem akartam orditani :) nos! kéthónapos koráig nem aludt semmit hasfájás miatt ,2 és 5 hós kora között aludt egyfolytában este 7 töl reggel 7 ig. 5 hós korától meg egyszerüen ez van hogy felébred rengetegszer...
2013. dec. 23. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:

Próbáltál már vele aludni? Úgy is felkel? Lányomnál is ugyanez volt és kiderült, hogy rühelli a rácsos ágyat. 1 éves sem volt amikor kiraktam elkeseredésemben a kanapéra, körbepárnáztam és otthagytam. Láss csodát, aludt mint a bunda. Vettünk neki normál gyerekágyat és azóta abban alszik.

Szóval nem biztos, hogy egyből alváscentrumba kell vele rohanni, ki kellene próbálni máshol altatni, másik szobában, másik ágyban, szobát átrendezni stb.

2013. dec. 23. 12:42
 4/7 A kérdező kommentje:
aludt már velem a nagyágyban ,aludt egyedül a nagyágyban ,aludt heverön velem és egyedül, és másik szobában is,szóval nem tudom mit tehetnék még de már kezdek elfáradni... :)
2013. dec. 23. 13:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Adjal neki egy lázkúpot vagy nurofent.nálunk bejott. Fogzik, eleg keson nekem a fiam. De ha este adok neki vagy ezt vagy azt szokott aludni.de mi is januarbban veszunk neki nagy ágyat. Lehet elmulik a sok felsírás. Mert ha velünk alszik ami mostanában gyakori akkor neem gyakori a sírás.

14 hós kisfiú anyukája

2013. dec. 23. 21:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nálunk ugyan ez van. 4 hós koráig rendesen aludt, aztán egyik pillanatról a másikra elromlott (most 6 hós). Mindent kipróbáltunk már, de semmi nem segített. Aludt velem, apával, másik szobában, próbáltunk a panadol babyt, nurofent, 3 fajta homeós bogyót, citromfű teát, cumit, saját pólómat... Teljesen le vagyunk már merülve és nincs több ötletem. :( A védőnőnek sem, a gyerekorvosnak sem. Valamit pedig jó lenne tenni, mert ez így senkinek sem jó.
2013. dec. 23. 22:39
 7/7 atina1983 válasza:
Az én kisfiam 3 hónapos és amióta oltáson voltunk azóta nem alszik csak éjjel 12 útán...mindig felébred én is tanácstalán vok éjjfél után viszont reggelig alszik
2013. dec. 28. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!