Miért alszik ennyire össz vissza? Egyszerűen nem tudom mit csináljak már vele?
LAssan 7 hónapos a lányom, és egyszerűen semmit nem tudok hozzá tervezni,mert katasztrófa minden egyes altatás. Már egy ideje mászik, áll úgyhogy ez is lecsengett nála. Nagyon nehezen alszik el, ringatás babakocsi szóba sem jöhet. De legalább már annyit javult a helyzet,hogy "csak" 5 percet sírdogál alvás előtt.
Délelőtt alszik max félórát, majd fél1kor szokott egy kicsit többet, bár ma erre rácáfolt mert 20 percet sem aludt, de tegnap egy órát, előtte másfelet, és volt már nap,amikor 2.5 órát aludt.
MAjd leragad most is a szeme és nem tudom visszaltatni.És már látom előre hogy az egész délután megint borult,mert nem kell negyed óra, és ordítani fog,mert álmos, aludni nem fog, a nagyot fel fogja ébreszteni...És ez megy minden áldott nap. És már annyira bele vagyok fáradva, segítenék neki, de semmi nem jóóó Adnátok tanácsot?
Itt anyukák szokták írni,hogy hasonló alvászavarokra jó a Sedatif PC homeós bogyó!
Sötétítsd be a szobát legyen csönd és nyugalom.
Szerintem ez amit írsz nagyon kevés alvás!Valami zavarhatja!Ha esetleg fogzik akkor: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!