Fél éves babám újabban pelenkázás közben össze-vissza forog, egyszerűen nem tudom tisztába tenni. OLyan erő van benne, hogy alig bírom visszafordítani, de mire átfordítom kezdi elölről. Másnak is csinálta ezt a babája?
Figyelt kérdés
Ötletek, hogy hogyan tudnánk ezt elkerülni?2009. aug. 25. 17:26
1/8 anonim válasza:
Sehogy ez teljesen normális. Örülj, hogy normálisan fejlődik a babád.
És tanulj meg a levegőben, 10 másodperc alatt pelenkázni. Vond el a figyelmét valamivel, adj a kezébe játékot.
2/8 anonim válasza:
szia! nemrég tettek fell egy hasonló kérdést. Arra a kérdésre ezt írtam és most is ezt fogom. Lekell foglalni. Nekünk a pelenkázás már nem kín mivel a pelenkázó fölött van forgó (ikeába vettünk ilyen halas forgót) azt megbököm az újammal és mozognak. Őt persze leköti és pikk-pakk betudom pelenkázni, aztán meg nem akar lejönni a pelenkázóról mert elvan. Ha lefoglalod akkor neki sem lesz szenvedés a pelenkázás. Sok sikert.
3/8 anonim válasza:
Szintén zenész.:)) Nálunk is inkább dulakodáshoz hasonlít a pelenkázás, öltözködés. Próbálom lefoglalni, pl. furcsa hangokat adok ki amin meglepődik meg ilyesmi.
4/8 anonim válasza:
Hát igen, az én manómmal sem könnyű!:D A kezébe szoktam adni valamit ami lefoglalja. Szereti a popsitörlős zacsit, mert zörög ezzel általába elvan addig, vagy a kedvenc játékát. Felragasztottam matricákat a pelenkázóra, amit fekve tud nézegetni, meg lecsüngő figurákat akasztottam oda, néha ez is érdekli...
5/8 anonim válasza:
és lesz még rosszabb is.Én ilyenkor beszerzek mindenféle ujj dolgot a konyhábó ami leköti 3 percre az elég már hogy tisztába tegyem.De meg kell tanulnod a levegőben 1 p alatti tisztába tevést is,és jobb ha nem mérgelődsz,hanem inkább homorosra veszed,mert ugy gyorsabban megy.Jó ügyeskedést kívánok.
6/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy kérdés!
Levegőben tisztába tenni? Azt meg hogyan?
7/8 anonim válasza:
17,49 es vagyok.én ugy szoktam,hogy ha nagyon nem tudom elterelni a figyelmét akkor nem rakom fel a pelenkázóra,hanem játék közben,esetleg ácsingózva,vagy volt már hogy mászva tettem tisztába.A levegőbe csak arra utal,hogy nem egy helyhez ragadva,pl ágy vagy pelenkázó.ha azt csinálhatja amit akar akkor mahar megy.gyorsabb mint azzal bajlódni hogy lefogjam vagy eltereljem a figyelmét.
8/8 anonim válasza:
17:59-es vagyok.
Köszi a választ! :)
Amúgy még nincs baba, környezetemben sem láthattam még mit hogyan. Szóval azért is furcsállottam, de belegondolva rájöttem, hogy nem szó szerint a levegőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!