Babám 9 és fél hónapos, egyszerüen nem bírok vele, kb egy hónapja egész nap rajtam lóg, egész nap sír, nyüszög, semmi nem jó neki, csak az ha rajtam lóghat. Mit csináljak?
Fél éves kortól én pépes almát,főzelékeket,igazi ételeket adtam neki nem tápszert,mert az enyém 6 hónapos kortól kezdte ugyanezt és ahogy bevezettem elmúltak a nagy hisztik és bizony ha hány az az étel már nem jó neki.
Vannak egyébként csecsemőknek főzelék receptek.
Még egyszer a tápszer már baromi kevés egy 9 és fél hónaposnak!!!!Még hogy schussler sók istenem!
Van egy olyan könyv,ami a csecsemők étel átszoktatásáról szól,a címe:
Devics Józsefné:Csecsemők szakácskönyve.
Én ebből vettem a recepteket és egy antikváriumban vettem meg.Neten rákereshetsz van e valahol antikváriumban.
Akkor tényleg lehet a fogzás a ludas,de erre nem tudok mit mondani,az enyém semmit sem sírt többet a fogzás miatt,sőt elég nyugis volt 7 hónapos korától.
Talán akkor kérdezd kifejezetten azt,hogy fogzás ellen tud e valaki jó megoldást,nehogy más is félreolvassa.
Mondjuk,ha kihányja,amit adnak neki,akkor szerintem azt a szert hagyni kéne...hiszen akkor mégiscsak rossz neki,a szervezet nem véletlenül hányja ki.
SZia!
Nekem 8,5 hónapos a babám és ő is néhány hete nyűgösebb és korábban átaludta az éjszakát akár reggel 9-10ig is, de kb. 1,5 hónapja többször ébred fel sírva éjjel. Még neki sincs foga, én is kipróbáltam az OSanitot, Chamomillát, kicsit jobb lett, kevesebbszer ébredt, de csak egy darabig. Amit még próbáltam Gengigél baby-vel kenem este a fogínyét, ezt napi 3-5ször lehet alkalmazni. Aztán még állítólag az Aloe vera activátor is jó fogzásra, bekenni a fogínyét, már vettem, de még nem próbáltam. Még a borostyán láncon gondolkozom, de félek tőle, ezért nem vettem még. Nem tudom tudtam-e újat írni, segíteni, de kitartás Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!