Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Szerintetek is baj, ha a...

Szerintetek is baj, ha a majd' 2,5 éves lányom köztünk alszik?

Figyelt kérdés

Elég rossz szemmel nézett rám Anyukám, mikor mondtam neki... Férjem is imádja, hogy ott van, valamint én is. Most szokott egyébként át hozzánk, eddig a saját szobájában aludt, a saját ágyában.

(Csendben jegyzem csak meg, hogy az szerelmeskedést meg tudjuk oldani a párommal máskor és máshol.)

2013. dec. 23. 14:49
 1/10 Jégtánc ***** válasza:
77%
Ahogy nektek jó.Ha titeket nem zavar,akkor ok.Viszont figyelembe kell azt is venni,hogy nehezebb lesz esetleg visszaszoktatni a későbbiekben.Most lehet hogy nem zavar de mi lesz 1 év múlva pl.Nem csak szerelmeskedés szempontjából,hanem a nyugodt pihentető alvás szempontjából.Vagy mi lesz ha ti betegek lesztek? Ha nagyon átszokik hogy oldjátok meg ?
2013. dec. 23. 14:56
 2/10 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem nem baj, legalábbis én nem bánom, ha a kisfiam mellettünk alszik (2 éves) , át szoktam hozni mikor már sokadszorra ébred éjjel, főleg most, hogy beteg.

Ha egyikőtöknek sincs ellene kifogása, miért lenne baj?

Én is szeretem mikor.mellettem van.

2013. dec. 23. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nem baj.
2013. dec. 23. 14:59
 4/10 anonim ***** válasza:
76%

Kétéves kisfiam is javarészt velünk alszik. Minket nem zavar, sőt! Ha a későbbiekben gond lesz, az a mi bajunk lesz, nem a másé!

Beleszólást pedig nem engedek SENKINEK!

2013. dec. 23. 15:07
 5/10 A kérdező kommentje:

Elfelejtettem írni, hogy mindenkit nyomatékosan megkérek, hogy ne a haszontalan kezet nyomja meg a másik válaszánál!

Most látom, hogy mekkora lepontozás lett. :(

Számomra minden válasz hasznos!

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!

2013. dec. 23. 15:12
 6/10 anonim ***** válasza:
51%
Mi köze anyukádnak ahhoz, hogy hol alszik a gyereketek? Talán nála alszik? Ha ti szeretitek, miért is ne? Gondolom, köztetek igazán mélyen alszik és biztonságban érzi magát a kislány. Egyébként nálatok nincs abból gond, hogy éjjel forog és megrúg titeket? Mi ezért nem szeretjük, ha nálunk akar aludni a gyerekek, soha nem tudunk tőle rendesen pihenni.
2013. dec. 23. 15:14
 7/10 anonim ***** válasza:
21%

Azért baj, mert sem ő, sem ti nem tudtok nyugodtan aludni Később nem tudjátok vagy csak nehezen visszaszoktatni az ágyába. A pszichológusok szerint a szülőkkel alvó gyerek nem tanul önállóságot. Hiszen a szülő nemcsak nappal, hanem éjjel is vele van.

Bőven elég, ha reggel bújik egy kis időre a szülőkhöz.

2013. dec. 23. 15:24
 8/10 A kérdező kommentje:

Leánykám bölcsibe jár, így nincs a szülővel egész nap. Reggel 7-kor beadom és 16. 30-ra tudok csak érte menni. Az apját meg hetente 2 nap nem is látja, mivel késő estig dolgozik. :(

Egyébként jó nagy ágyunk van, bár néha az apja szájában van a lába, felém meg akkor a kis feje és ott szuszog az arcomban. De imádom amúgy! :)

2013. dec. 23. 15:29
 9/10 anonim ***** válasza:
72%

Az én lányom 3,5 éves koráig aludt köztünk. Aztán jött a tesó, mind a négyen a gyerekszobában aludtunk :) Csak ágyak voltak. Amikor a kicsi már nem cicizett éjjel, akkor visszaköltöztünk a saját hálónkba. A lányok nem lettek megbolygatva, így simán vették ezt az "akadályt". Nem jár át a nagy, csak néha, amikor rosszat álmodik, de akkor is visszakísérem, betakarom és alszik tovább.

Szóval a recept: tesó! :)

Na, úgyhogy ha se Téged, se a párod nem zavarja, akkor mi a gond? Majd ha még 6 évesen is Veletek alszik, ráérsz akkor elgondolkodni ezen!

2013. dec. 23. 22:29
 10/10 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem nem baj, mi nem bánjuk. Anyukám nekem is okoskodik, de ég és föld a mi kapcsolatunk a lányunkkal mint anno anya és az enyém volt (persze nem csak emiatt). Ő elég könyvízűen nevelt minket. A szívére ritkán hallgatott.

Nekünk is nagy ágyunk van, kényelmesen elférünk rajta, ráadásul nyugodtan is alszik a lányom. Majd ha itt az ideje, átköltözünk a gyerekszobából a sajátunkba.

2013. dec. 30. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!