Szerintetek is baj, ha a majd' 2,5 éves lányom köztünk alszik?
Elég rossz szemmel nézett rám Anyukám, mikor mondtam neki... Férjem is imádja, hogy ott van, valamint én is. Most szokott egyébként át hozzánk, eddig a saját szobájában aludt, a saját ágyában.
(Csendben jegyzem csak meg, hogy az szerelmeskedést meg tudjuk oldani a párommal máskor és máshol.)
Szerintem nem baj, legalábbis én nem bánom, ha a kisfiam mellettünk alszik (2 éves) , át szoktam hozni mikor már sokadszorra ébred éjjel, főleg most, hogy beteg.
Ha egyikőtöknek sincs ellene kifogása, miért lenne baj?
Én is szeretem mikor.mellettem van.
Kétéves kisfiam is javarészt velünk alszik. Minket nem zavar, sőt! Ha a későbbiekben gond lesz, az a mi bajunk lesz, nem a másé!
Beleszólást pedig nem engedek SENKINEK!
Elfelejtettem írni, hogy mindenkit nyomatékosan megkérek, hogy ne a haszontalan kezet nyomja meg a másik válaszánál!
Most látom, hogy mekkora lepontozás lett. :(
Számomra minden válasz hasznos!
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Azért baj, mert sem ő, sem ti nem tudtok nyugodtan aludni Később nem tudjátok vagy csak nehezen visszaszoktatni az ágyába. A pszichológusok szerint a szülőkkel alvó gyerek nem tanul önállóságot. Hiszen a szülő nemcsak nappal, hanem éjjel is vele van.
Bőven elég, ha reggel bújik egy kis időre a szülőkhöz.
Leánykám bölcsibe jár, így nincs a szülővel egész nap. Reggel 7-kor beadom és 16. 30-ra tudok csak érte menni. Az apját meg hetente 2 nap nem is látja, mivel késő estig dolgozik. :(
Egyébként jó nagy ágyunk van, bár néha az apja szájában van a lába, felém meg akkor a kis feje és ott szuszog az arcomban. De imádom amúgy! :)
Az én lányom 3,5 éves koráig aludt köztünk. Aztán jött a tesó, mind a négyen a gyerekszobában aludtunk :) Csak ágyak voltak. Amikor a kicsi már nem cicizett éjjel, akkor visszaköltöztünk a saját hálónkba. A lányok nem lettek megbolygatva, így simán vették ezt az "akadályt". Nem jár át a nagy, csak néha, amikor rosszat álmodik, de akkor is visszakísérem, betakarom és alszik tovább.
Szóval a recept: tesó! :)
Na, úgyhogy ha se Téged, se a párod nem zavarja, akkor mi a gond? Majd ha még 6 évesen is Veletek alszik, ráérsz akkor elgondolkodni ezen!
Szerintem nem baj, mi nem bánjuk. Anyukám nekem is okoskodik, de ég és föld a mi kapcsolatunk a lányunkkal mint anno anya és az enyém volt (persze nem csak emiatt). Ő elég könyvízűen nevelt minket. A szívére ritkán hallgatott.
Nekünk is nagy ágyunk van, kényelmesen elférünk rajta, ráadásul nyugodtan is alszik a lányom. Majd ha itt az ideje, átköltözünk a gyerekszobából a sajátunkba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!