Megéri egy órán át sírni hagyni, csak hogy ne legyen elkényeztetve?
Figyelt kérdés
15 hónapos, a szokásos esti hiszti esete, álmos, de nem akar aludni, ki akar jönni a kiságyból. Ha kiveszem semmi baja, mászkál, pakol, játszik órákon át, majd nagy nehezen elalszik. Ma nem vettem ki, hagytam sírni, de ott voltam mellette. Egy órányi üvöltés után elaludt, de most hatalmas bűntudatom van. Talán mégsem ez a megoldás?2014. jan. 24. 22:53
21/21 anonim válasza:
A sírni hagyásnak én semmi értelmét nem látom, nincs semmi haszna. Mivel nem tud beszélni így kér segítséget.
A kérdésre: én nem erőltetném az alvást, próbáld úgy csinálni mintha neked mindegy lenne (persze nem az), a mi lányunknál is észrevettem, ha muszáj íze van az alvásnak akkor nem megy. Mondtam neki, jó akkor nem alszol, tuti érzi rajtad a feszültséget, próbáld lazán venni, és nem érzi kötelezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!