Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Akik sírni hagyták a babájukat...

Akik sírni hagyták a babájukat, hány nap után aludta át az éjszakát?

Figyelt kérdés

Kedves Anyukák!

Mivel kisfiam (fél éves) óránként ébred éjszaka, és láthatóan nem éhes, nincs baja, és csak cicivel alszik vissza, arra gondoltam, megfogadom a gyerekorvos tanácsát és sírni hagyom éjjel. Nektek hány éjszaka után aludta át a baba az éjjelt, vagy kelt fel ritkábban?

2013. dec. 30. 12:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Megertem sztem hordozokendo lehet a megoldas. Ez tudom ejszaka egybol nem segit de cici utan tedd bele nappal es lehet mwgszokja aztan ugyanugy tudod ringatni mintha setalnal...en igy ringatom...mintha utemesen setalnek.
2013. dec. 31. 11:34
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Így már más, ez nem sírni hagyás, hanem csak leszoktatás az éjjeli szopiról. Nálunk a ringatás mellett éneklés van, azt szereti.
2013. dec. 31. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!