Azok az öntudatos anyukák, akik saját bevallásuk szerint soha nem hagyják sírni a babájukat, mit csinálnak, amikor a gyerekük 1 éves korára már úgy hisztizik, hogy az tűrhetetlen?
Nagyon sok olyan anyuka válaszát olvastam már, akik írják, hogy soha, egy percig sem hagyják sírni a babájukat. Sőt, elítélően és felháborodva nyilatkoznak, ha valaki bevallja, az ő gyereke bizony már sírt egyszer-egyszer 10-15 percig. Mit tesznek ezek az anyukák akkor, amikor a gyerek 1 éves korában már olyan szinten hisztizik, hogy az több a soknál? Akkor is rögtön ölbe kapják? Vagy az ilyen anyukáknak soha nem sír a gyereke? Kíváncsi lennék...
(Mielőtt bárki egy lelketlen anyukának bélyegezne, én sem vagyok híve, hogy félórákig sírjon egy gyerek, de velem előfordult már egy párszor, hogy hagytam.)
Én sem hagyom sírni a babámat, és eddig még soha nem élt vissza vele. Azért sír, mert valami hiányzik neki. Erről tartott előadást valamelyik nap Ranschburg Jenő. Ajánlom mindenki figyelmébe a lehető legjobb könyvet, amit ő írt: Szülők könyve. Valami szenzációs!!!
Ha elolvassátok, nem lesz kérdés, hogy hagyni kell e sírni vagy sem. Nem attól lesz valaki hisztis, hanem attól, hogy olyan a vérmérséklete.
Nekem még csak 8 hós a lányom, de hisztizni nem hagyom.
Sírni sosem hagytam, max pár percet, amíg wcre mentem , vagy befejeztem a tergetést. Bár neki elég annyi, hogy pár pillanatra odahajolok, megszeretgetem, és játszik tovább. Jött fél év körül a hiszti korszak első jele, de igyekeztem nem hagyni hisztizni, otthagytam, nem adtam meg neki, amit kért, és igen hamar abbahagyta.
Most egy egészséges, kiegyensúlyozott baba, nem sír, és nem hisztizik-még...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!