Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Sedatif PC kinek vált be...

Sedatif PC kinek vált be alvászavarra?

Figyelt kérdés
Ma eljutottam addig a pontig, hogy vettem a 9 hónapos lányomnak. venni akartam hozzá a coffea tostat is, de nem volt, azt olvastam együtt jobb a hatás. éjszaka legalább 10szer kelek hozzá, visszaringatom, cici se kell neki. már nagyon fáradt vagyok, nem alszom 1 órát összefüggően éjszaka. tapasztalatok a sedatif pc-vel kapcsolatban?

2013. dec. 13. 10:14
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
én tagnap kombinálva adtam a kettőt, időben és szépen elaludt, párszor felriadt ugyan, viszont jóval korábban ébredt (fél ötkor a fél hat helyett), ez nem tudom minek tudható be. Ami érdekes, hogy nem szomjas mióta a homeós bogyókat kapja , eddig csak vízzel lehetett megnyugtatni, sokszor többet ivott éjjel mint nappal, olykor a pelenka sem bírta reggelig.
2013. dec. 19. 09:55
 32/35 A kérdező kommentje:

Továbbra is olyanok az éjszakák, hogy miután elalszik kb 2-3 órán keresztül fél óránként felriad, aztán meg alszik reggel 8-ig. azért ez sokkal jobb, mint a 10-15 kelés :)

akik kipróbálták, írjanak folyamatosan, hogyan hat nekik, kíváncsi vagyok! :)

2013. dec. 19. 14:00
 33/35 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Harmadik napja adom neki kombinalva a kettot...viszonylag gyorsan elalszik de az elalvastol szamitva 2-3 ora mulva felebred vagy is forgolodik nyoszorog ekkor cicit adok es mar alszik is tovabb

Az egesz nincs ket perc...

Nem tudom h valaha eljon e az a nap mikor tenyleg vegigalussza az ejszakat de mar nagyon varom!!!!!

Ejfeltol max egyszer kel fel es reggel 7-8 kozott ebred!ma pl fel 9kor kelt

2013. dec. 19. 22:02
 34/35 anonim ***** válasza:
Nekünk a második kombinált napunk. Kétszer kelt csak éjszaka, tejitalt kért. Vizet egyáltalán nem fogadja el, holott ezelőtt nem győztem itatni éjszaka. Azt gondolom lényegesen jobban alszunk, ez a kétszeri kelés meg sem kottyan az előzőekhez képest.. :)
2013. dec. 20. 08:43
 35/35 A kérdező kommentje:
örülök, hogy nektek is hatott! de ne feledjétek, idő kell, amíg teljesen kifejti a hatását, ami minimum 1 hét. meg ugye fontos, hogy ne egyen igyon előtte utána fél órával semmit. nekünk ezt picit nehéz megoldani. így kb elalvás előtt 1 órával kapja a sedatifot, mert később még nyammog kicsit meg cicin alszik el. ja és előtte még a coffea is, az meg kb elalvás előtt 2-3 órával kerül beadásra. pedig lehet hatásosabb lenne, ha közvetlen elalvás előtt kapná. ti hogy adjátok?
2013. dec. 20. 08:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!