Sedatif PC kinek vált be alvászavarra?
Nekünk jó volt a Sedatif, de csak javított a helyzeten, nem oldotta meg teljesen a problémát. Mai napig éjszakázok vele (elmúlt 2 éves) de már nem óránként kell vele énekelve sétálgatni, hanem 2,5-3,5 óránként.
Együtt a kettőt még nem próbáltam, de a Coffea Tosca használata közben 3 hét alatt volt 2 olyan esti kiborulása a gyereknek, mintha szó szerint a sátán szállta volna meg (nem tudom, hogy attól volt-e, de mikor abba hagytuk, azóta nincs ilyen)
Milyen higításban adtátok?
off: 17-es válaszoló...szerinted mit lehet ilyenkor csinálni (mikor már nem használ sem simi sem semmi más)? Ölbe venni, sétálni, énekelni.
9-es vagyok.
Az elmúlt éjjel is 20x ébredt a lányom. :(((
Már nem birom.Külön szobája van,de amiért ennyiszer kelt,vettünk oda egy ágyat nekem is,és ott laszom,mert már nem birtam átjárkálni.
Ilyenkor mindig cicit kér,és csak akkor és azon alszik vissza,ha nem kap cicit nem alszik vissza.
Próbáltam már vizet,teát,cumit adni,de egyiket sem fogadta el,csak a cicit.
Vettem ma én is SEDATIF PC-t.Hátha segít.
Kérdező te milyen dózisba adod?
jelentem, a 3. éjszakát átaludtuk!!!! el sem hiszem! olyan kipihent és fitt vagyok! :)
este kap először coffea tostat (5 golyó vízben feloldva), elalvás előtt pedig 1 tabletta sedatifet szintén vízben feloldva.
több helyen is olvastam, hogy a kettő együtt hatásosabb. ha ezután szépen alszik, akkor elhagyom az egyiket, meglátjuk úgy mit ér. persze még nem most :)
9-es vagyok ismét.
Tegnap kapott egy szemet éjszakára.Nem tudom,hogy ez segített e,de csak 6x kelt,és nem 15-20x.Haladás :D
Kedves Kerdezo!
Erdeklodnek hogy hogy alakulnak az ejszakaitok?Tegnap kezdtem el en is adni a 12 honapos kisfiamnak mind a ket bogyot...a tegnap ejszakank szornyu volt sokat ebredt...a mai valamivel jobb legalabb is eddig :) remelem segit es vegre tudunk nyugodtan aludni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!