Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Sedatif PC kinek vált be...

Sedatif PC kinek vált be alvászavarra?

Figyelt kérdés
Ma eljutottam addig a pontig, hogy vettem a 9 hónapos lányomnak. venni akartam hozzá a coffea tostat is, de nem volt, azt olvastam együtt jobb a hatás. éjszaka legalább 10szer kelek hozzá, visszaringatom, cici se kell neki. már nagyon fáradt vagyok, nem alszom 1 órát összefüggően éjszaka. tapasztalatok a sedatif pc-vel kapcsolatban?

2013. dec. 13. 10:14
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Nekünk jó volt a Sedatif, de csak javított a helyzeten, nem oldotta meg teljesen a problémát. Mai napig éjszakázok vele (elmúlt 2 éves) de már nem óránként kell vele énekelve sétálgatni, hanem 2,5-3,5 óránként.

Együtt a kettőt még nem próbáltam, de a Coffea Tosca használata közben 3 hét alatt volt 2 olyan esti kiborulása a gyereknek, mintha szó szerint a sátán szállta volna meg (nem tudom, hogy attól volt-e, de mikor abba hagytuk, azóta nincs ilyen)

Milyen higításban adtátok?

off: 17-es válaszoló...szerinted mit lehet ilyenkor csinálni (mikor már nem használ sem simi sem semmi más)? Ölbe venni, sétálni, énekelni.

2013. dec. 16. 14:19
 22/35 anonim ***** válasza:

9-es vagyok.

Az elmúlt éjjel is 20x ébredt a lányom. :(((

Már nem birom.Külön szobája van,de amiért ennyiszer kelt,vettünk oda egy ágyat nekem is,és ott laszom,mert már nem birtam átjárkálni.

Ilyenkor mindig cicit kér,és csak akkor és azon alszik vissza,ha nem kap cicit nem alszik vissza.

Próbáltam már vizet,teát,cumit adni,de egyiket sem fogadta el,csak a cicit.

Vettem ma én is SEDATIF PC-t.Hátha segít.

Kérdező te milyen dózisba adod?

2013. dec. 16. 16:41
 23/35 A kérdező kommentje:

jelentem, a 3. éjszakát átaludtuk!!!! el sem hiszem! olyan kipihent és fitt vagyok! :)

este kap először coffea tostat (5 golyó vízben feloldva), elalvás előtt pedig 1 tabletta sedatifet szintén vízben feloldva.

több helyen is olvastam, hogy a kettő együtt hatásosabb. ha ezután szépen alszik, akkor elhagyom az egyiket, meglátjuk úgy mit ér. persze még nem most :)

2013. dec. 16. 20:44
 24/35 anonim ***** válasza:
Uhh az nagyon jó!!! Örülök neki nagyon, hogy Nektek segített, szerintem ki fogom próbálni én is.
2013. dec. 16. 21:52
 25/35 A kérdező kommentje:
a 4. éjszakánk viszont nem sikerült olyan jól :/ kb 5-6szor kelt, de még mindig jobb, mint a 10-15...
2013. dec. 17. 12:45
 26/35 anonim ***** válasza:
100%

9-es vagyok ismét.

Tegnap kapott egy szemet éjszakára.Nem tudom,hogy ez segített e,de csak 6x kelt,és nem 15-20x.Haladás :D

2013. dec. 17. 15:15
 27/35 anonim ***** válasza:
Ma én is vettem Sedatif pc-t, a másikat holnapra megrendelik, hát nagyon kíváncsi vagyok..
2013. dec. 17. 15:33
 28/35 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap beadtam lefekvés előtt a sedatif PC-t, erre az istennek sem akart a szokásos időben elaludni. Már kezdtem elbizonytalanodni, hogy többet ártottam mint használtam, mire végre elaludt és kétszer kelt csak éjszaka! Azt tudom mondani, kipihenten ébredtem végre.. :) Ma megyek a másik homeos bogyóért, kipróbálom kombinálva a kettőt.
2013. dec. 18. 07:54
 29/35 A kérdező kommentje:
örülök, hogy nektek is bevált! :)
2013. dec. 18. 08:57
 30/35 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo!

Erdeklodnek hogy hogy alakulnak az ejszakaitok?Tegnap kezdtem el en is adni a 12 honapos kisfiamnak mind a ket bogyot...a tegnap ejszakank szornyu volt sokat ebredt...a mai valamivel jobb legalabb is eddig :) remelem segit es vegre tudunk nyugodtan aludni..

2013. dec. 18. 23:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!