Sedatif PC kinek vált be alvászavarra?
Figyelt kérdés
Ma eljutottam addig a pontig, hogy vettem a 9 hónapos lányomnak. venni akartam hozzá a coffea tostat is, de nem volt, azt olvastam együtt jobb a hatás. éjszaka legalább 10szer kelek hozzá, visszaringatom, cici se kell neki. már nagyon fáradt vagyok, nem alszom 1 órát összefüggően éjszaka. tapasztalatok a sedatif pc-vel kapcsolatban?2013. dec. 13. 10:14
11/35 A kérdező kommentje:
igen, homeos! ezért mertem megvenni
2013. dec. 13. 12:49
12/35 anonim válasza:
Köszi! Nekem is ideje kipróbálni valamit, egy éves a baba de még mindig többször felkel inni..
13/35 anonim válasza:
Én szinte nem is alszom. A lányom fél óránként ébren van... :( Már nehezen bírom.
Engem is érdekel a tapasztalatod...
14/35 anonim válasza:
5. vagyok. A tájékoztató szerint reggel és este kell adni, de én csak este adtam egy szemet. A gyógyszerész azt mondta, hogy kb. 2 hét, mire hat (ha beválik). Mivel rögtön működött, egy hét után már nem is adtam neki. Azóta is csak egyszer vagy kétszer kell hozzá mennem, azt már észre sem veszem. Lehet, hogy csak szerencsénk volt, nem tudom, van akinek nem vált be. Nem tudom, mitől függ.
15/35 A kérdező kommentje:
1. éjszaka: 10-kor aludt el, fél2-ig félóránként kelt, de utána reggel fél9-ig egy pisszenést se hallottunk! :) olyan kipihent vagyok! :) lehet hogy ez még nem a sedatif és coffea tosta hatása, de mindenesetre adom tovább. szerintem érdemes kipróbálni azoknak, akik írták, hogy 10-20szor kel a baba. homeos, tehát nem árthat!
2013. dec. 14. 09:40
16/35 A kérdező kommentje:
2. éjszaka: hasonlóan alakult, mint az első. az éjszaka első harmadában fél óránként kelt, utána aludt mint a tej reggelig :)
2013. dec. 15. 12:24
17/35 anonim válasza:
Anyukák! Akik ilyen sokat keltek a gyerekhez, mit csináltok fél óránként, ha felkel? Egy szobába vagytok vele? Nekem van három, kettő már nagy, egy 2,5 éves, februárra várom a 4.-et, de ilyen problémám nem volt....pontosabban a 2,5 éves sokat kelt addig, amíg át nem került külön szobába.
Mit tudtok vele ejszaka félóránként csinálni?
18/35 anonim válasza:
Az enyémet itatni kell sűrűn, ill. a cumit a szájába tenni, pár napja még tejitalt is kér.
19/35 anonim válasza:
Az enyém is iszik, aztán cumi a szájába és ha szerencsénk van akkor alszik tovább. Ha a foga miatt kel akkor egy kicsit nehezebb visszaaltatni, olyankor nagyon keserves a sírás. :-( De ez ritkábban van. És már nagyon sokmindent kipróbáltunk. Egy szobába alszik velünk, de próbáltuk külön is, de az nekem még fárasztóbb volt, így maradt velünk.
20/35 anonim válasza:
Kérdező, hogy telt a harmadik éjszakátok? Jobban aludt a kislányod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!