Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 2 hete kínszenvedés az altatás...

Gabi86 kérdése:

2 hete kínszenvedés az altatás mit csinálja kikészültem?

Figyelt kérdés
eddig cici aludt vagy elringatom(vanamikor is is),de két hete nem tud rajt elaludni,sőt sehogy csak kínlódás árán.ez van amikor 1 óra vanamikor több a rekord 2,5óra altatás,én addigra tiszta ideg leszek.a cicit meg szabdalja,izeg-mozog közbe,hogy altassak.

2013. nov. 18. 20:04
 1/8 anonim ***** válasza:
mennyi idős?
2013. nov. 18. 20:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Jaj azt elfelejtettem.5,5 hónapos.és ez e mizéria csak este van.nappal is rossz alvó,mert akkor meg nem tudom letenni mert egy 5-10 perc után felébred.rajtam meg 1,5 2 órákat alszik.jön a foga tudom már 2,5 hós kora óta,de kenegetem neki meg ma pl nurofent is adtam neki.igaz csak 1 ml-t és így is 1 és negyed órába telt amire elaludt.
2013. nov. 18. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
Unokatesóm kislánya is nagyon megszenvedi a fogzást. Adhat neki nufrofent akármit egyedül a cataflam csepp segített e ugye azt se lehet sokáig adni. Éjjel rengetegszer kelt, sokszor (nem túlzok) 3-4percentként :( Kitartás! esetleg próbálj meg homeopátiás szert, nekünk segített az Osanit bár nem volt ilyen durva nálunk a fogzás
2013. nov. 19. 12:04
 4/8 A kérdező kommentje:
köszi a választ.igazándiból az elaltatás itt a lényeg miért lett ilyen nehéz.
2013. nov. 19. 13:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Hát biztos a fog miatt azért tanácsoltam az Osanitot az talán enyhítene és könnyebb lenne
2013. nov. 19. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:

Az. én babám 8 hónapos, képtelenség kézben, ringatva, bárhogy elaltatni. Így én pici szeretgetes után leteszem.az ágyába. Vagy szinte egyből elalszik, vagy tornazik pár percet és utána. Van, h többször bemegyek visszafektetni, de előbb-utóbb bealszik.

Próbáld megtanítani neki, hogyan tud önállóan elaludni.

2013. nov. 19. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
mi éjszakai fényt vettünk neki, ami lágyan zenél 10 percig és a plafonra kivetít egy alvó katicabogarat. Annyira nézi, hogy elalszik. Korábban ami bejött: van egy piros-narancssárga izzós éjjeli lámpánk-imádja. nézi és bealszik. 3 hós kisfiú. Kitartás!
2013. nov. 20. 12:12
 8/8 xStefix ***** válasza:

Nem lehet, hogy nem elég álmos még, amikor altatni szoktad?

Esti lenyugtatós rutinnal hogy álltok?

Tudod, végül is nincs miért annyira aggódni a nem-elalváson, legalábbis ha nem sír a babád közben. Nemde? ;) Ha megpróbálsz úgy hozzáállni, hogy előbb-utóbb biztosan elaszik (mert ez tuti:), akkor nem ér sosem csalódás. Igazából szerintem az idegesít téged, hogy nem a te elvárásaid szerint alszik el, ahogy eddig, nem lehet? Én is megtapasztaltam már sokszor, hogy a saját elvárásaim miatt vagyok frusztrált - mert a gyerekem nem azt csinálja, amit és ahogy én akarom. :)

Szóval ha kipróbálsz egy sor javaslatot (szopi, ringatás, esti rituálé, mese, későbbi fektetés, hátsimi..), de egyik se jön be, akkor nincs más, mint várni, hogy majd ez az időszak is elmúlik. Sokkal könnyebb, ha lazán veszed. ;)

egy szintén kaotikusan alvó fiú anyukája :)

Egyébként az alvástréninget ennyi idősen és főleg ilyen helyzetben én nem javasolnám. Biztosan igénye van arra, hogy segíts neki elaludni, akár a foga fáj, akár esetleg túlzottan felpörgött. Ne hagyd épp most magára (meg szerintem mondjuk máskor se).

2013. nov. 20. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!