2 hete kínszenvedés az altatás mit csinálja kikészültem?
Az. én babám 8 hónapos, képtelenség kézben, ringatva, bárhogy elaltatni. Így én pici szeretgetes után leteszem.az ágyába. Vagy szinte egyből elalszik, vagy tornazik pár percet és utána. Van, h többször bemegyek visszafektetni, de előbb-utóbb bealszik.
Próbáld megtanítani neki, hogyan tud önállóan elaludni.
Nem lehet, hogy nem elég álmos még, amikor altatni szoktad?
Esti lenyugtatós rutinnal hogy álltok?
Tudod, végül is nincs miért annyira aggódni a nem-elalváson, legalábbis ha nem sír a babád közben. Nemde? ;) Ha megpróbálsz úgy hozzáállni, hogy előbb-utóbb biztosan elaszik (mert ez tuti:), akkor nem ér sosem csalódás. Igazából szerintem az idegesít téged, hogy nem a te elvárásaid szerint alszik el, ahogy eddig, nem lehet? Én is megtapasztaltam már sokszor, hogy a saját elvárásaim miatt vagyok frusztrált - mert a gyerekem nem azt csinálja, amit és ahogy én akarom. :)
Szóval ha kipróbálsz egy sor javaslatot (szopi, ringatás, esti rituálé, mese, későbbi fektetés, hátsimi..), de egyik se jön be, akkor nincs más, mint várni, hogy majd ez az időszak is elmúlik. Sokkal könnyebb, ha lazán veszed. ;)
egy szintén kaotikusan alvó fiú anyukája :)
Egyébként az alvástréninget ennyi idősen és főleg ilyen helyzetben én nem javasolnám. Biztosan igénye van arra, hogy segíts neki elaludni, akár a foga fáj, akár esetleg túlzottan felpörgött. Ne hagyd épp most magára (meg szerintem mondjuk máskor se).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!