Ahhoz, hogy ket honapos kisfiam ataludja az ejszakat valoban nem szabad, hogy napkozben egyhuzamban tobb mint 3 orat aludjon?
Három gyerekem van, most a kicsi 2 hónapos. Van, hogy sokat alszik napközben, van hogy keveset, sajnos elég hajfájós.
Az éjszakát egyáltalán nem alussza át kaja nélkül 3-4 óránként felkel. Igaz, utána elég hamar vissza is alszik. A nagyok még egy évesen is felébredtek, enni csak 9 hónapos korukig. Szóval egyén függő!
De az biztos, hogy még nem "kell" neki átaludni az éjjelt. Én már az előzőeknél mindent kipróbáltam, semmi sem használt. Ők fogják eldönteni, hogy mikor jött el az idő az éjszaka átalvására! Ezt sajnos ki kell bekkelni! Én már nem túráztatom ezen magam, ez van! :) Fel a fejjel!
Hosszù,nyugodt èjszakàim màr 2 ève nincsenek,mert a terhessègem eleje òta rosszul alszom. A szülès òta meg a fiam szopik,mint a güzü. :)
De sokat segìtett Dr. William Sears Èjszakai gondoskodàs c. könyve.
Neked viszont azt javaslom,hogy felejtsd el a Suttogòt ès az alvàstrèninget,mert ennyi idösen borzasztò kàrosak!
Igen, en is ezeket tapasztalom, a kisfiam a kezdetektol kulon agyban, kulon szobaban alszik. Mondjuk en direkt nem is akartam, hogy raszokjon arra, hogy egy agyban aludjon velem. Szerintem veszelyes..
Az ejszakai alvasokat osszessegeben a tapnak tudom be, de lehet hogy egy kicsit az alvastrening is rasegiett.
Nem veszélyesebb, mint külön altatni, de ez egy másik történet. ;)
Én nem pártolom az alvástréninget, de ez is egy lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!