Mennyit kepes ebren lenni napkozben 8-9 hos babatok? Hany orat egyhuzamban?
Figyelt kérdés
Kisfiam 8,5 hos es kepes ebren lenni akar 4-5 orat is egyhuzamban. Delelott alszik egy orat kb.9-10 kozott es utana csak ebed utan, a "nagy" alvas. Van, h 13-kor de van,hogy csak 14-kor alszik el. Igazsag szerint, ha nem teszem le aludni akkor nem is tudom meddig lenne kepes fent maradni. Egyebkent meg alszik 2-2,5 orat, ha leteszem ebed utan, szoval azzal nincs gond.2009. okt. 27. 14:57
1/6 anonim válasza:
8kor ébred. 10kor már nagyon álmos, így alszik 1,5-2 órát. Délután 15-15,30kor megint elfárad és akkor is alszik 1-1,5 órát, utána este 21 óra körül fárad el és álmosodik el.
2/6 anonim válasza:
Nálunk úgy volt, hogy 10-12 ig aludt és utána már csak este 8-kor aludt el megint. A köztes időben nem is volt álmos. Szóval elég jól bírja. Szerintem ez is gyerekfüggő.
3/6 anonim válasza:
Szia, mi nyolc körül ébredünk, aztán lűbevásárlás, ekkor alszik fél órát a kocsiban. Aztán ebéd, és 13-14 óra körül délutáni szieszta. Ez van, hogy két óra, van , hogy három óra. Nyolc körül fürdünk. Bizony, ha akar, akkor képes ébren lenni akár öt órát is. De azt már mi nem bírjuk, mert irtó hisztis, nyűgös.
4/6 anonim válasza:
Az én babám a reggeli ébredéshez képest 3 órát bír, az ezutáni ébredéshez képest pedig 4-et. Ezután kb 5 óra telik el az esti elalvásig.
Nekem is altatnom kell (ami kb 2 perc), magától nem tudom, meddig bírna ébren maradni, de gondolom max 1 órával tovább.
5/6 anonim válasza:
3-4 órát tud ébren maradni,de volt már ennél több is,volt hogy csak délben aludt 1 órát,se előtte se utána.volt nyűgizés rendesen.
6/6 anonim válasza:
Szia!
Nálunk a reggeli ébredés után 2 órát, majd ezt követően 3-3,5 órát van fent, de csak piciket alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!