Ennyit aludhat egy baba egyhuzamban?
Ismerősömnek 9 hónapos a lánya, beszélgettünk és mesélte hogy este 8 után leteszi aludni és másnap délelőtt 11-kor vagy fél 12-kor ébred csak. Büszkén mesélte hogy neki milyen jó, milyen csúcsszuper gyereke van, hogy ennyit alszik, igazi csodababa.
Létezik hogy ennyit alszik egy baba, és még reggelizni sem kel fel? Volt még valaki így, vagy csak nekem fura?
Szerintem nem mondott el mindent az anyuka.
Nem lehet, hogy 6-10-ig fent van és 10-kor elalszik megint.
Tuti nem aludhat ennyit, én anyukaként nem engedném és aggódnék miatta.
nekem is fura
és közben nem szomjas?
és a pelus nem telik meg?
Azt mondta este 8-tól másnap 11-ig vagy majdnem délig is alszik. Ezért az ő kislánya rögtön az ebéddel kezd, mert így ugye kimarad a reggeli és a tízórai is. Így csak napi 3-szor max. 4-szer eszik.
Nekem is nagyon fura...
Elsö vagyok.
Vissza gondoltam a második lányom nekem ennyi idösen 8-kor ment aludni és 9-kor kelteni kellett reggel. De én 9-nél tovább azért nem engedtem aludni mert akkor délben nem akart aludni menni. De 10-nél tovább akkor sem hiszem, hogy aludt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!