Milyen intervallumot jelent pontosan, hogy "átalussza az éjszakát"?
Figyelt kérdés
11-5ig?
vagy mit jelent ez?tényleg elvárható egy két hónapos babától?érdemes akkor az éjszakai (kb1-2órai) evést előrehoznom-és ebben az időpontban visszaaltatnom?
2013. okt. 4. 12:45
11/15 Lues válasza:
Az én fiam holnap lesz 8hetes. 7:30-8 körül eszik este. Van, hogy felébred 22:30 körül enni, de ha nem, akkor éjfélig alszik. Utána hajnal 4-5 körül kel. Nekem már az is furcsa, hogy éjjelente nem 3 óránként kel, hanem ritkábban. Csak fekszem a hátamon az ágyban és pillázok, hogy mikor ébred? Elvileg azt mondják, hogy alvó babát ne ébressz fel, úgyhogy szerintem ne hozz előbbre semmit. De te tudod!
12/15 A kérdező kommentje:
köszi-én is ezen gondolkozom,hogy hogyan csináljam-de,ha meg felébresztem 11körül,akkor honnan fogom tudni,ha már nem kell ébreszteni,mert átaludná?
2013. okt. 4. 15:50
13/15 anonim válasza:
A szakemberek akkor mondják, hogy átaludja a baba az éjszakát, ha éjféltől reggel 5ig alszik. Én is próbáltam alakítani a napirendjét. Próbáltam azt is amit te írsz, hogy megetetem 11 körül. De hiába, 1-2 között megint fent volt. Szerintem nekik is be van állva erre a biológiai órájuk, meg van nekik szokva. Próbálgattam én is sok dolgot, de hiába.Egyszer csak mikor kelt éjszaka ránéztem az órára, és 3 óra volt. Magától elhagyta a éjfél körüli szopit. ÉS nem is tért hozzá vissza.
14/15 anonim válasza:
igen,nálunk is úgy volt,hogy egyszer arra ébredtem,hogy nem kelt a gyerek éjfélkor :) ztán ez a 3 órai keléssel is így történt. türelem, majd ő változtat magának!
15/15 anonim válasza:
türelem??? amikor hazajöttünk a kürházból fél 3-ig sírni szokott egy időben. most a fiam 2 éves lesz és mindig felkel éjjel. nem értem hogyan tudjátok letenni őket este 8-kor nekem ez csak egy álom, van h 11-ig fent van és nagyon nehezen altatom cicivel, gondol egyet aztán megindul... :( 10-nél előbb sose alszik, ritka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!