Milyen intervallumot jelent pontosan, hogy "átalussza az éjszakát"?
Figyelt kérdés
11-5ig?
vagy mit jelent ez?tényleg elvárható egy két hónapos babától?érdemes akkor az éjszakai (kb1-2órai) evést előrehoznom-és ebben az időpontban visszaaltatnom?
2013. okt. 4. 12:45
1/15 anonim válasza:
Az én babóm 3 hónapos és este 9-től nagyjából reggel 6-ig alszik, utána eszik, aztán még elalszik reggel 8-9-ig is.
2/15 anonim válasza:
Nekem azt jelentette, hogy este 8-9töl reggel 6-ig minimum.
Nekem mindegyik szuper alvó volt és 2 hós korukra maguk alakították úgy, hogy 8-kor aludtak és reggel 8-ig fel sem keltek.
Persze fogzáskor ez változott, és az 1 évesem pl most havi 1x kb felébred éjszaka, a 3 évesem meg 2-3 havonta 1x.
3/15 anonim válasza:
Az én kislányom 3 hónapos kora óta este 6:30tól reggel 7 ig átalussza az éjszakát úgy,hogy este 10:30kor mindig felébresztettem enni és azonnal aludt tovább reggelig.Most 5 és fél hónapos és 3 napja már nem ébresztem és 18:30tól 7 ig alszik.Meg se nyikkan.2 hónaposan még 1szer felkelt éjjel 5 és 6 között valamikor,de akkor még szopizott gy csak magam mellé vettel és aludtam tovább szinte.
4/15 anonim válasza:
amikor először az mondtam,hogy átaludta az éjszakát,akkor az kb. este 9- hajnal 5-ig volt. most 6 hós,este 8-tól reggel 6-7ig alszik.
egy két hóstól még nemvárható el,hogy átaludja az éjjelt. az én lányom még 1x-2x kelt ilyen idősen,sőt később visszaesések is voltak néhány alkalommal.
5/15 anonim válasza:
Ha úgy érzed jónak, egy kicsit átalakíthatod a npirendet. Az én babám 8-tól 7-ig alszik. Egyszer kel 4 óra körül, de kajcsi után rögtön alszik, nem kell altatni. Azt mondják, ha6-7-8 órát alszik ébredés nélkül az már azt jelenti, hogy átalussza az éjszakát. Beállhatnék én isarra, hogy 10-kor altatom, 6-kor kel, de ez sokkal melósabb lenne. Nekem kényelmesebb így, hogy 1* ébred.
6/15 anonim válasza:
Az enyémek 2 hónaposan már átaludták az éjszakát, este 8-tól reggel 8-ig. Persze fél óra csúszás előfordul, nem perc pontossággal ébredtek. De szerintem ha 8-tól, reggel 5-ig alszik, az is mondható átalvásnak. Egybefüggő 8 óra megvan.
7/15 anonim válasza:
11-5-ig nekem már azt jelenti. Igen, reálisan el is várható, ugyanakkor sok baba még nem "teljesíti" ezt, az is norműlis. Nem kell semmit se tenned, ez így tökéletes
8/15 anonim válasza:
* Ja: az én gyerekem soha nem aludt 8-tól 8-ig az biztos. Most lassan 3 éves, inkább napközben alszik hosszabban (két-két és fél óra)
9/15 anonim válasza:
szerintemha pl este 8-9-től hajnali 4-5-ig alszik akkor az már éjszaka átalvásának minősül!Majd 4-5 körül eszik és alszik még mondjuk 6-7-8-ig!
10/15 A kérdező kommentje:
jaj-félreértettek,nem alszik 11-5ig,mert fél8körül eszik-de éjjel 1-2 között ébred,meg hajnalban.ezért gondoltam,hogy etetném 11körül.de én már van,hogy fél9kor kidőlök,úgyhogy akkor is fel kellene kelnem-akkor mindegy,hogy 11óra,vagy éjjel 1...
2013. okt. 4. 14:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!