Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miért nem alszik a 2 hónapos...

Picibaby16 kérdése:

Miért nem alszik a 2 hónapos csecsemő?

Figyelt kérdés
Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy a 2 honapos fiam nem alszik. Nem tartom egészségesnek. a kisfiu elalszik de nagyon mélyen. Alszik kb 10 percet, utána mintha megilyedne valamitől és kipattan a szeme. Ugy néz ki mintha az egész napot átaludta volna. Ezt csinálja reggel 6-tol éjfélig. Van hogy semmit nem alszik, de álmos, nyűgös. Próbálkozik,de nem megy.
2013. szept. 19. 10:46
 1/4 A kérdező kommentje:
Éjszaka is egyre többször kelünk fel..1-2 oránként :(... álmos, fáradt nem nem tud aludni. Pedig szeretne..de valami miatt felérbred...
2013. szept. 19. 10:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Ejjel ha felkel ne beszelj hozza, legyen felhomaj, es probald meg visszaaltatni. Legyen meg a rendszeretek este is, ha megszokja talan az alvas is beall nala. En vegigcsinaltam turelmesen igy es 2 honapos mult es magatol elalszik, vegigalussza az ejszakat. Nappal meg faraszd le. Egy 2 hos babat egyre tobb minden erdekli. Utana jobban fog aludni nappal is mert elfarad. Persze a rendszer itt is jo.
2013. szept. 19. 13:52
 3/4 anonim ***** válasza:
elso vagyok: ha ejjel a kaja miatt kel fel akkor azert etesd meg. :D utana mehet az altatas.
2013. szept. 19. 13:54
 4/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen pici babáknak még nem elég fejlett az idegrendszerük a "hosszú" alváshoz. Nem tudom, hogy' próbálod altatni, hogy' alussza azokat a 10 perceket (a leírásodból arra tippelek, hogy a kiságyában), de lehet meg kellene próbálni máshogy, máshol. Babakocsiban, levegőn pl nem alszik legalább fél órát? Én még arra gondoltam, hogy ha van rá lehetőséged, kösd magadra, szerintem akkor is többet aludni 10 percnél. Egyértelmű, hogy még a kis önkéntelen mozgásai is felriasztják, ha pólyába, vagy magadra kötve van, akkor ezek sem zavarnak be annyira. Emlékszem, nekem is ilyen tájba jött elő ez a probléma, hogy sokat van fent, de nagyon még ugye nem nagyon lehet vele játszani (a szó szoros értelemben), így aztán nehéz lefárasztani is, és úgy csak még nyűgösebb, hiszen alapból az idegrendszere nem érett még az 1-2 órás alvásokhoz! Ez egy ilyen időszak, át kell "vészelni", szép lassan, ahogy nő, az alvásban is ügyesedni fog!
2013. szept. 20. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!