Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » Miert nem alszik tobbet?

Miert nem alszik tobbet?

Figyelt kérdés
Van egy ket honapos kislanyom, es az ejszakai es nappali alvas nem alakul tul pozitivan. Vannak ejszakak amikor leteszem 8kor es hajnalban ebred, de a tulnyomo tobbsegeben ejfel-ketto-ot es kb 7,f8 kor ebred cicizni. Miert nem ritkul? Az o erdekeben, mert olyan mintha kimostak volna szegenyt napkozben. Nem azt varom hogy vegigaludja reggelig mert ahhoz pici, de egy vagy ketto ebredes ejjel igazan kimaradhatna...hulla vagyok.
2013. szept. 4. 09:02
 1/3 anonim ***** válasza:

2 hónapos, nem 2 éves!!

Teljesen normálisak az ébredései, hamar megemészti az anyatejet, ez lesz még pár hónapig.

2013. szept. 4. 09:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Az én két hónaposomhoz képest még jól is jártál, ő standard két óránként kel egész nap. Lehet, hogy hónapokig nem fog ritkulni, sőt valószínű, készülj fel rá. Amint elkezd forogni, érdeklődni a külvilág iránt, nappal nem ér majd rá szopizni és ezt is éjjel fogja bepótolni.
2013. szept. 4. 09:27
 3/3 nettybaba43 válasza:
Az én kisfiam most 2 évesen kezdett el normálisan aludni eddig folyton felkelt esténként 3 szor legalább de kissebb korában sem volt jó alvó tehát ez normális de örülj is neki hogy csak ennyiszert mert nekünk sokszor volt ugy hogy óránkként elkezdett sírni és nem tudtuk mi a baja.
2013. szept. 11. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!