Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 1 hetes kislanyom hasfajasara...

1 hetes kislanyom hasfajasara mit javasoltok (hazi praktikat)? Ha ejszaka tobbet alszik mint 3 ora az baj?

Figyelt kérdés
Minden delutan nagyon sir a kislanyom mert faj a hasa.En nem eszek semi olyat amitol fajhat neki.Szerintem csikarodhat mert se nem pukizik se nem kakal utana.A szeklete ,vizelete amugy rendben van.A masik hogy mondjak hogy 3 orankent max. 4 koltsuk fel oket.De ejszaka olyan jol alszik hogy sajnalom felkolteni.Ejszaka most 6 es negyed ora utan lett ehes es kell fel.Majd vissza aludt es meg most is alszik pedig ujjabb 5 oraja alszik de lassan ebredezik.Normalis ez?Nem sargul.Megnezte a vedono.
2009. jún. 9. 11:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Hasfájásra esetleg tedd a térdedre, és úgy simizd a hátát, meg tornáztasd úgy, hogy a lábát fölhúzod neki.

nem baj az,hogy nem kel enni 3 óránként. ha szépen gyarapszik, akkor szerintem ne ébreszd fel őt.

én soha nem ébresztettem a fiamat!

2009. jún. 9. 11:36
 2/4 anonim ***** válasza:
ha nem pici a sulya soha ne ébrezd föl az alvás alatt, fejlödnek légy boldog hogy alszik. Én csak akkor ébresztettem föl ha estétöl (éjszakai szopi talán volt de már arra nem emlékszek) délig aludt, akkor már én is izgultam hogy kine száradjon.De ez csak elsö hetekbe volt.
2009. jún. 9. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem kell felébreszteni sem nappal, sem éjszaka. Én ajánlom neked az Infacolt, nagyon jó hasfájásra. Nekem is volt kettő hasfájós gyerekem, az elsőnél semmi nem vált be. Sem édesköménytea, sem pocakmasszázs, sem tornáztatás, sem a Gripe Water. Az Infacol viszont a kisfiamnak bevált, bár 2 üveggel elfogyott belőle, viszont elmaradtak a keserves sírások éjjel és hajnalban.
2009. jún. 9. 11:42
 4/4 anonim ***** válasza:
77%
Éjszaka ne ébreszd!Igy megtanulja h éjszaka hosszabbakat kell aludni.
2009. jún. 9. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!