Hogy szoktassam a takaróval való alváshoz?
Akkor minek akarod takaróra szoktatni? Mi bajod van a hálózsákkal?
Lányaim mind zsákosak voltak, a nagynál 2 éves múlt mikor sikerült a takaró, de nem rugta le, vissza tudta húzni. A kicsinél majd akkor ha ugyan ezt látom. van akinek 5 éves gyerekei is hálózsákban alszik.
Az a baj h multkor elővettem a zsákot, és tiltakozott ellene. Éjszakára szerettem volna.
Attól tartok h nem akarja azt se.
meg még nem biztos de lehet bölcsibe megy, ott meg nem igazán fogják hálózsákozni nekem.
A bölcsit megoldják, azon ne parázz, az az ő gondjuk. Én egy olyan gyereket adtam be, aki otthon a meghatározott rituálé+ pocisimi, kézfogás nélkül nem tudott elaludni, én nem tudom milyen ráolvasással vagy bűbájjal dolgozott a gondozónő, de a gyerekem 2 hét múlva már otthon is úgy aludt el, hogy lefeküdt, betakartam, puszi, becsukta a szemét és aludt.
Otthon meg ha megfelelő a hőfok, akkor ne ragaszkodj a takaróhoz.
én sem erőltetném...van olyan gyerek,aki aktív alvó és így a takaró se marad meg rajta.
nekem mindkét fiam takarós,gyakorlatilag születésüktől,és nem igazán mozogják le magukról éjjel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!