Most akkor elrontottam? Hogy szoktassam át?
3 hónapos még nagyon pici. ráérsz az alvástréningekkel, leszoktatással, míg idősebb nem lesz (6-7 hónapos).
rezgős pihenőszék esetleg? vagy hordozókendőbe kötve altatni?
Szia,
az én lányom 21 hónapos, de mai napig velem alszik el. Épp ezért ő már kb. 1 éves korától normál ágyban lszik, amin van egy leesésgátló, mert ebbe mellé tudok feküdni.
Nekem is nehéz volt elfogadni, hogy "Bezzeg az én lányom nem alszik el egyedül!" De mást nem nagyon tud tenni az ember. Kínozni nem fogom sem a gyereket, sem magam. Ezért jött ez a köztes megoldás. Ha már elaludt akkor kijövök és tovább már alszik egyedül, igaz hajnalban átjön hozzánk, de az már nem baj.
A mikor olyan pici volt mint a te babád, akkor ezeken mi is átestünk (csak cicin alvás, csak járkálva stb.) aztán ezek szép lassan elmúltak. Előbb beültem vele egy relax fotelba(amit tudsz magad alatt mozgatni, így hasonló az érzés neki, mintha járkálnál) aztán meg egyre többet sikerült ágyon együtt elaludni:)
Ahhoz ma is ragaszkodom, hogy a saját ágyába tegyem le, ez szerintem nagyon fontos!
Kitartást! Én is rosszul éltem meg, hogy nem alszik el egyedül, aztán jött a hidegzuhany a fogzáskor (7 hónaposan kezdtük), amikor már nem csak elaludni nem akart egyedül, de aludni sem éjszaka!!! Na az borzasztó volt!
Legyél következetes vele, de ne kínozd magatokat!
ugyanez a helyzet nálunk is pedig 13 hónapos!!. Próbálkoztam már mindenféle alvás tréningtől elkezdve az együtt alvásig, de semmi, néha olyan síró rohamot kapott, hogy alig bírtuk megnyugtatni. Én már beletörődtem ebbe és majd csak leszokik egyszer.
Kitartás majd kinövi én ezeket a tanácsokat kaptam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!