7 hetes babám miért nem alszik este 8-tól éjjel 2-ig?
Van ötletetek? Éhes, fáradt, fáj a pocija? Már mindent végigpróbáltam:
Éhes: Váltva odaadtam mindkét mellemet. 6 óra alatt laposra szívta mindkettőt. Utána tápszerrel is próbálkoztam, de alig kóstolta meg. Vagyis nem a tej kevés.
Fáradt: Ringattam is, de nem úgy nem alszik el, ha mégis, akkor hamar felébred.
Pocija fáj: Masszíroztam, Biogaia cseppeket kap.Nem egyértelműen húzogatja fel a lábait.
Szóval, nem tudom. Nyűglődik, szopik, ha felveszem, akkor egy ideig nyugodtabb, de utána sírdogál. Cicin elszenderül egy kicsit, majd felébred. Már a 2. gyerekem, de tanácstalan vagyok. Általában 8 előtt fürdik, de csináltuk, hogy 7-kor vagy 10-kor vagy egyáltalán nem. A "nem alvás" program nem változik. Már hulla fáradt vagyok és égnek a mellbimbóim a sok szoptatástól is.
Köszönöm a segítséget!
juj-az nagyon gáz...fárasztó lehet.hát,6óra szoptatás az nem semmi.elég kell lenni 15-20 percnek.van elég tejed?esetleg mérleged,hogy mennyit eszik.tudom,az orvos nem javasolja,de én legtöbb evés elött-után mérem.szerintem nem hasfájós-csak mindent arra fognak-azt olyan egyszerű ráfogni..
1.ne hagyd cicin elaludni-mert hozzászokik.
2.ne szoptasd percenként-ez is kellékké válik,és,ha pár kortyot iszik,csak a vizes részt szivja-ezzel nem lakik jól
3. 3óránként etesd-és utána picit ne hagyd elaludni.ha ásit tedd a kiságyba,maradj ott-próbáld hason altatni-ütögesd picit a hátát-sssss-hanggal.ettől megnyugszanak.
4 ne add fel,pár nap alatt beválik,csak ne össze-vissza próbálkozz.
sok sikert
mekkora a nagyobbik gyerek? nem lehet, hogy túlpörög szegény, mert egy kicsit a nagyobb gyerek nyüzsög, és az események nagyon izgatják a kicsit?
lehet - ha van rá mód próbálj nyugalmat teremteni a picinek napközben, este felé...(bár elképzelni se tudom egy kisgyerek mellett hogy lehet kisbabázni, nekem egy gyerek van, és teljes a nyugalomban van, nem egy alvós (napközben 20-30 perceket huny), ámde nagyon cicizős (komfortcicizik, ha nem spriccel a tej még 3 hónaposan is), de éjjel minimum 10 de akár 14 órát is (!) alszik, 2-3-4 órás ébredésekkel...
ha látom, hogy túlpörög, kicsit ringatom, járkálok vele, ez bevált, nálunk nagyon ritka az esti "túlfeszített" sírás...
használj bimbóvédő krémet, az jót tesz a cicinek, én is azzal éltem túl a kis móhó vákuum babám cicimániáját...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!