Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Altatás » 7 hetes babám miért nem...

7 hetes babám miért nem alszik este 8-tól éjjel 2-ig?

Figyelt kérdés

Van ötletetek? Éhes, fáradt, fáj a pocija? Már mindent végigpróbáltam:

Éhes: Váltva odaadtam mindkét mellemet. 6 óra alatt laposra szívta mindkettőt. Utána tápszerrel is próbálkoztam, de alig kóstolta meg. Vagyis nem a tej kevés.

Fáradt: Ringattam is, de nem úgy nem alszik el, ha mégis, akkor hamar felébred.

Pocija fáj: Masszíroztam, Biogaia cseppeket kap.Nem egyértelműen húzogatja fel a lábait.

Szóval, nem tudom. Nyűglődik, szopik, ha felveszem, akkor egy ideig nyugodtabb, de utána sírdogál. Cicin elszenderül egy kicsit, majd felébred. Már a 2. gyerekem, de tanácstalan vagyok. Általában 8 előtt fürdik, de csináltuk, hogy 7-kor vagy 10-kor vagy egyáltalán nem. A "nem alvás" program nem változik. Már hulla fáradt vagyok és égnek a mellbimbóim a sok szoptatástól is.

Köszönöm a segítséget!

2013. szept. 2. 11:23
 1/9 anonim ***** válasza:

juj-az nagyon gáz...fárasztó lehet.hát,6óra szoptatás az nem semmi.elég kell lenni 15-20 percnek.van elég tejed?esetleg mérleged,hogy mennyit eszik.tudom,az orvos nem javasolja,de én legtöbb evés elött-után mérem.szerintem nem hasfájós-csak mindent arra fognak-azt olyan egyszerű ráfogni..

1.ne hagyd cicin elaludni-mert hozzászokik.

2.ne szoptasd percenként-ez is kellékké válik,és,ha pár kortyot iszik,csak a vizes részt szivja-ezzel nem lakik jól

3. 3óránként etesd-és utána picit ne hagyd elaludni.ha ásit tedd a kiságyba,maradj ott-próbáld hason altatni-ütögesd picit a hátát-sssss-hanggal.ettől megnyugszanak.

4 ne add fel,pár nap alatt beválik,csak ne össze-vissza próbálkozz.

sok sikert

2013. szept. 3. 08:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat:-) Valóban túl sokat hagyom cicin és már elég fájdalmas. Csak egy idő után beadom a derekam, mert úgy nem sír és jó látni, hogy megnyugszik és nem feszeng, hanem teljesen ellazul, ahogy a cici a szájába kerül:-)
2013. szept. 3. 09:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Ja, mérem és van elég tejem, de egy idő után csak cumizik rajta...a műanyag cumi viszont egyáltalán nem érdekli.
2013. szept. 3. 09:18
 4/9 anonim ***** válasza:
ne add be a derekad-már ennyi idősen is rafináltak-pár napig tartsd magad-megéri hidd el..
2013. szept. 3. 10:04
 5/9 A kérdező kommentje:
Ma egész nap próbál aludni, ha nem hagyom nagyon sír:-( A cicimet sem szopja ki rendesen...fáj is:-(
2013. szept. 3. 16:38
 6/9 anonim ***** válasza:
ma az enyém is zizi...front van
2013. szept. 3. 18:28
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazad van! Már nem bírtam tovább a nyűglődést és hagytam aludni...majd éjjel megjárom!
2013. szept. 3. 19:48
 8/9 anonim ***** válasza:

mekkora a nagyobbik gyerek? nem lehet, hogy túlpörög szegény, mert egy kicsit a nagyobb gyerek nyüzsög, és az események nagyon izgatják a kicsit?

lehet - ha van rá mód próbálj nyugalmat teremteni a picinek napközben, este felé...(bár elképzelni se tudom egy kisgyerek mellett hogy lehet kisbabázni, nekem egy gyerek van, és teljes a nyugalomban van, nem egy alvós (napközben 20-30 perceket huny), ámde nagyon cicizős (komfortcicizik, ha nem spriccel a tej még 3 hónaposan is), de éjjel minimum 10 de akár 14 órát is (!) alszik, 2-3-4 órás ébredésekkel...

ha látom, hogy túlpörög, kicsit ringatom, járkálok vele, ez bevált, nálunk nagyon ritka az esti "túlfeszített" sírás...

használj bimbóvédő krémet, az jót tesz a cicinek, én is azzal éltem túl a kis móhó vákuum babám cicimániáját...

2013. szept. 3. 22:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:-) Bocsánat, hogy csak most reagálok. A nagyobb 4 éves, de nagyon rendes, segít. Igaz hangos, pörgős, de szerintem nem miatta van gond. Azt látom, hogy a bélmozgások zavarják, mert többször elalszik 8 és (most már "csak") 1 között,de felébred. Ja, meg az a gond, hogy utána ébred 4, 8 köröl és a köv. szopi után is visszaalszik, mert álmos...mivel tart még neki az éjszaka. Ha meg nem hagyom, akkor égtelen sírásba kezd:-(
2013. szept. 16. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!