2 hetes babád éjjel mikor ébred, hogy éhes? Este mikor eszik utoljára?
Az én babám 2x is kel.2 körül meg 5 körül.Este 11 éjfél tájt még kér enni.Hogy fognak így kimaradni az éjszakai evések?
Első baba,és tapasztalatlanok vagyunk.Hogy szoktassuk,hogy az éjszakák mielőbb nyugisak legyenej?
Szia.
Nyugi,egy 2 hetes babának még éjszaka is kell a kajcsi mert éjszaka is éhes..az én kisfiam is 2 hetesen ébredt éjszaka is enni,méghozzá 2-2,5-3 óránként..nem könnyű tudom az éjszakai szopiztatás,amikor az ember már jól alszik éjszaka 1-2 óra felé,és tessék,ő éhes,és nincs mese,kelni kell.De majd el fogja hagyni az éjszakai evést,vagy max 1x fog csak kelni.Az én kisfiam 3 hós 3 hetes,de éjszaka már csak 1x kel enni,vagy pedig 1x sem!
Pl:tegnap este 23 órakor evett,legközelebb pedig csak ma reggel 7 órakor ébredt enni :) Jó persze párszor fel kellett kelni hozzá,mert cumival alszik el,és ha kiesik a szájából akkor itt a világ vége,arra fel szokott kelni,olyankor csak vissza tesszük neki és alszik is tovább :)
Úgyhogy nyugi magától be fog állni,mi sem szoktattuk a kisfiúnkat ahhoz,hogy éjszaka ne egyen..teljesen magától állt be :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!